Masina de spalat vase slim Beko DFS26012X – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFS26012X este un model independent de masina de spalat vase, ce ofera o capacitate medie si cele mai importante programe cu care sa iti poti face treaba fara probleme. In continuare, vei afla cele mai importante detalii despre acest model pentru a iti putea forma o parere cat mai obiectiva, in vederea adoptarii celei mai potrivite decizii.

Masina de spalat vase Beko DFS26012X pune la dispozitie o capacitate de 10 seturi, ceea ce o face potrivita pentru familii mai mici. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce garanteaza un consum decent de energie electrica. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 237 kWh, iar cel de apa la 3080 litri.

Pentru ca este un model independent, display-ul si intreg panoul de control vor ramane vizibile pe toata durata spalarii. Astfel, vei putea monitoriza eficient timpul ramas pana la finalizarea programului. Tot aici se afla si cei mai importanti indicatori si anume cel pentru agentul de clatire si cel pentru sare. Sarea are un rol foarte important in activitatea masinii fiindca, in primul rand, asigura rezultate optime la spalare, dar si protejeaza componentele interne impotriva coroziunii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri ce permit adaugarea oricarei dimensiuni de vase. Suportii pentru farfurii din cosul inferior se pot plia, astfel incat sa obtii mai mult spatiu si sa poti adauga chiar si platouri, oale voluminoase si asa mai departe. De asemenea, masina prezinta si cos special pentru tacamuri, care dupa finalizarea programului de spalare il poti scoate cu usrinta si depozita chiar in dulap.

Beko DFS26012X este dotata cu motor Pro Smart Inverter ce asigura o functionare siletnioasa, dar si o fiaiblitate ridicata. De asemenea, prezinta avantajul absentei vibratiilor si eliminarii emisiilor electromagnetice. Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 47 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 45 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 40 de kg.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 6 programe de spalare, pe care le vom detalia mai jos:

 1. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza insa ceva ma mult, 230 de minute, timp in care consuma 10 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica.
 2. Automat – este un program controlat in totalitate de senzori, ajustand astfel temperatura apei intre 45-65 de grade Celsius si consumul de apa intre 12.6-17 litri, avand o durata variabila de 92-172 de litri.
 3. Intensiv – temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, fiind programul potrivit exclusiv pentru vasele foarte murdare sau cu resturi de murdarie uscata. Are o durata de 141 de minute, timp in care consuma 14.8 litri de apa si 1.28 kWh energie electrica.
 4. Quick&Clean – este potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, fiindca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, insa timpul este destul de scurt, de doar 58 minute.
 5. Mini – are o durata de doar 30 de minute, timp in care spala la temperatura de 35 de grade Celsius, deci este adecvat vaselor cu grad scazut de murdarie. In acest caz, lipseste insa ciclul de uscare.
 6. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase, avand o durata de 15 minute, timp in care foloseste apa la temperatura de admisie.

Pe de alta parte, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale, la fel de utile, precum:

 • Incarcare la jumatate – ne ajuta sa economisim apa si energie electrica, fiindca va adapta resursele la cantitatea de vase adaugata, chiar si atunci cand masina este doar pe jumatate plina. Temperatura de spalare si durata vor ramane neschibate, insa consumul de resurse va scadea considerabil.
 • Extra Drying – se refera la performante net superioare la uscare, insa cu un consum energetic mai mare.
 • Super Rinse – optimizeaza etapa de clatire, in cazul in care se vor detecta urme de detergenti la finele programului de spalare.
 • Fast+ – are capacitatea de a scurta durata programelor de spalare, dar si consumul de apa, fiindca presiunea apei va fi mai mare.

Concluzii si Pareri

Beko DFS26012X este o masina care, pe mine personal, ma incanta fiindca este prevazuta cu cele mai importante programe si functii si intr-adevar isi face treaba exact asa cum promite. Chiar daca nu face parte din seria celor mai moderne si scumpe masini de vase, acest lucru nu o impiedca sa spele si sa igienizeze vasele ca la carte. In plus, si clientii actuali se declara foarte multumiti de alegerea facuta, masina fiind pe placul lor si acoperindu-le toate tipurile de nevoi. Mai mult decat atat, apreciaza raportul calitate/pret foarte bun.

 

Masina de spalat vase slim Beko DFS26012X, 10 seturi, 6 programe, Clasa A+

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii diversificate
 • Motor Pro Smart Inverter
 • Programe flexibile

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *