Masina de splat vase Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X cu 14 seturi si 9 programe – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X este un model de masina de spalat vase deosebit ce vine la pachet cu un raport calitate/pret de departe foarte avantajos. Din punctul meu de vedere, ar putea constitui o alternativa buna, insa nu inainte de a afla toate detaliile necesare.

Masina de spalat vase Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X este prevazuta cu o capacitate de incarcare foarte mare, de 14 seturi, ceea ce o face excelenta chiar si pentru o familie mai mare. In ciuda capacitatii generoase, masina este una extrem de economica, fiind incadrata in cea mai buna clasa de eficienta energetica existenta in acest moment si anume A+++. In consecinta, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 237 kW, alaturi de un consum anual de apa de 2520 litri.

Fiind un model independent, panoul de control este amplasat frontal, astfel ca va ramane vizibil pe toata durata functionarii. Interfata acestuia este una extrem de intuitiva, fiind prevazuta cu un numar redus de programe. In plus, tot aici se afla si doi indicatori foarte importanti si anume cel ce indica nivelul agentului de clatire si cel al sarii. Sarea joaca un rol extrem de important in activitatea masinii intrucat aceasta regleaza nivelul de duritate pentru a nu ramane calcar pe suprafata vaselor, dar si pentru a preveni coroziunea componentelor interne ale masinii.

Aceasta prezinta 3D Zone Wash ce se refera la un sistem inovator cu 5 jeturi de apa independent, asigurand o spalare net superioara, avand o putere de curatare cu pana la 40% mai mare, in timp ce va consuma cu pana la 40% mai putina energie electrica. In plus, tehnologia Active Oxygen brevetata de Hotpoint, deserveste in eliminarea bacteriilor si a mirosurilor neplacute din cavitatea interioara a aparatului.

In acelasi timp, vei fi intotdeauna protejat impotriva eventualelor inundatii datorita sistemului de siguranta AquaStop.

Mai mult decat atat, presupune si o functionare foarte silentioasa, astfel ca nivelul de zgomot produs nu depaseste 42 dB. Dimensiunile masinii sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A), alaturi de o greutate de 47 de kg.

Programe si functii speciale

Masina de vase Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X este dotata cu, nu mai putin, de 9 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – este programul ce inregistreaza cel mai mic consum de resurse si totusi potrivit pentru vase cu grad normald e murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. In acelasi timp, inregistreaza un consum de 0.83 kWh energie electrica si 9 litri de apa, avand o durata de 190 de minute.
 2. Auto intensiv – este un program special creat pentru vasele cu grad ridicat de murdarie sau chiar murdarie uscata, fiind controlat de senzori. Temperatura ramane constanta si anume 65 de grade Celsius, insa ceilalti parametrii vor varia destul de mult. Astfel, durata poate fi cuprinsa intre 120-190 de minute, timp in care consuma 14-15.5 litri de apa si 1.5-1.8 kWh energie electrica.
 3. Auto normal – este potrrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, avand o temperatura de spalare de 55 de grade Celsius. Are o durata cuprinsa intre 90-150 de minute, timp in care consuma 1.3-1.5 kWh energie electrica si 14.5-16 litri de apa.
 4. Auto Fast – este un program mai scurt, ce prezinta o temperatura de spalare de 50 de grade Celsius. Are o durata de maxim 80 de minute, timp in care consuma 13-14.5 litri de apa si 1.15-1.25 kWh energie electrica.
 5. Rapid – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Este un program scurt, ce nu prezinta ciclu de uscare.
 6. Good Night – este un program ideal pentru a fi utilizat pe timpul noptii, caci presiunea apei este una destul de scazuta, drept pentru care va fi foarte silentios. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 210 minute, timp in care consuma 15 litri de apa si 1.15 kWh energie electrica.
 7. Antibacterian – dureaza 100 minute, avand o temperatura de spalare de 65 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 8. Prespalare – dureaza 12 minute si consuma 4.5 litri de apa. Este potrivit pentru inmuierea murdariei intarite de pe suprafata vaselor.
 9. Autocuratare – se refera la igienizarea interna a masinii, avand o durata de 50 de minute. Pentru aceasta este necesara adaugarea unui detergent special in acest scop.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale, foarte utile, precum:

 • Turbo – permite reducerea duratei de spalare in cazul programelor auto.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.
 • Blocare taste – poti bloca panoul de control, prin apasarea butonului Turbo pret de 3 secunde.

Concluzii si Pareri

Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X este un model de masina de spalat vase avantajos, pe care il recomand cu toata increderea. La randul lor, clientii confirma acest lucru si apreciaza foarte mult produsul. Sustin ca functioneaza impecabil, prezinta o gama suficienta de variata de programe si functii care isi fac treaba ireprosabil. In plus, considera raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Hotpoint Wash HFO 3C32 W O C X

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

9.9/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Capacitate mare
 • Numar mare de programe
 • 3D Zone Wash
 • Eficienta energetica ridicata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *