Masina de spalat vase compacta Candy CDCP 6S Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Candy CDCP 6S este o masina de spalat vase compacta, excelenta pentru bucatarii de dimensiuni reduse. Dar mai intai, va invitam sa urmariti materialul pe care l-am pregatit pentru a verifica daca este inc concordanta cu nevoile voastre.

Masina de spalat vase Candy CDCP 6S prezinta o capacitate de 6 seturi, ceea ce ar putea fi suficienta pentru un cuplu. De asemenea, este incadrata in clasa de eficienta energetica F, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anul un consum energetic redus.

Panoul de control il regasim in zona superioara a usii asigurand un meniu foarte prietenos. Puteti realiza usor si rapid setarile dorite. De asemenea, aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentuld e clatire. Sarea impiedica depunerile de calcar in timp ce agentul de clatire asigura o lustruire eficienta vaselor.

Interiorul dispune de un singur cos pentru a adauga farfurii si alte articole, precum si suport pentru pahare si cesti, respectiv cos de tacamuri.

Programe si Functii Speciale

Candy CDCP 6S ofera sase programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este potrivit pentru articole foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius impreuna cu o presiune ridicata.
 2. Normal – poate fi utilizat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius.
 3. Eco – este un program efoarte economic recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 4. Delicate – este excelent pentru articole delicate, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius folosind o presiune redusa.
 5. Zilnic – poate fi utilizat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
 6. Rapid – este un program scurt, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius. Este recomandat pentru articole cu grad scazut de murdarie.

Mai mult decat atat, functia de programare intarziata va permite sa amanati spalarea cu 2, 4 sau 8 ore.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Candy CDCP 6S poate fi o alegere inspirata pentru bucatarii mici, asigurand o ingrijire eficienta vaselor. Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca modelul in discutie isi face treaba bine. Programele din dotare sunt bine optimizate, acoperindu-le astfel nevoile. O recomanda mai departe si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Pareri pe scurt: Candy CDCP 6S

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.4/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Eficienta energetica
 • Organizare buna
 • Programe bine gandite
 • Functie de programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *