Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV4EMX20E Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SPV4EMX20E este o masina de spalat vase incorporabila prevazuta cu functii si tehnologii moderne, excelenta si pentru bucatarii mai mici. Poate fi un real folos pentru a scapa de grija vaselor murdare, dar pentru inceput va invitam sa urmariti in continuare materialul pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Bosch SPV4EMX20E ofera o capacitate de incarcare de 10 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica D, dupa noile etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand anual doar 211 kWh.

Fiind un model incorporabil, panoul de control se afla pe interiorul usii si ofera o interfata foarte intuitiva. Aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, iar agentul de clatire asupra o buna lustruire. Dar odata inchisa usa, acesta nu mai ramane vizibil, motiv pentru care a fost implementat sistemul Info Light. Acesta presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea, care va va tine la curent cu stadiul masinii.

Interiorul include niste cosuri flexibile, unde pot fi adaugate diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole voluminoase. Totodata, datorita sistemului Rackmatic triplu, inaltimea cosului superior poate fi reglata cu pan ala 5 cm astfel incat sa puteti introduce si articole mai voluminoase. In plus, include si sertar special pentru tacamuri si ustensile de bucatarie, precum si suport pentru cesti si pahare.

De asemenea, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand cel mult 45 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 44.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

Bosch SPV4EMX20E are la baza 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius alaturi de o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45 si 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program si este recomandat pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Mod silentios – este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa pentru o operarea silentioasa.
 5. Express 65 – poate fi folosit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, avand o durata de o ora.
 6. Curatarea masinii – presupune igienizarea cavitatii interioare a masinii.

De asemenea, include si cateva functii utile, precum:

 • Efficient Dry – in timpul fazei de uscare, usa aparatului se deschide automat, permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interiorul masinii.
 • Zona intensiva – se activeaza la incarcarea mixta cu vase foarte murdare si usor murdare, de pilda, se incarca oalele si tigaile foarte murdare in vasul superior.
 • Speed Perfect+ – reduce durata programelor intre 15 si 75%.
 • Programe intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Home Connect – permite conectarea telefonului pentru a putea controla masina si de la distanta.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Bosch SPV4EMX20E este o masina de spalat vase bine dotata ce asigura o ingrijire eficienta vaselor. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta si declara ca masina isi face treaba excelent. Spala foarte bine orice fel de incarcatura, programele din dotare sunt bine optimizate, iar functiile variate. Dupa parerea lor, au facut o alegere inspirata al carei raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SPV4EMX20E

10

Pret

9.8/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Bine organizata si flexibila
 • Gama variata de functii moderne
 • Sistem Info Light
 • Control de pe telefon

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *