Masina de spalat vase Candy Rapido CF 3C7F0W Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Candy Rapido CF 3C7F0W este o masina de spalat vase spatioasa si flexibila ce va poate scapa imediat de grija vaselor murdare. Daca este o alternativa inspirata si pentru ceea ce aveti voi nevoie, va invitam sa descoperiti in cadrul materialului pe care l-am pregatit.

Masina de spalat vase Candy Rapido CF 3C7F0W ofera o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind potrivita si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica C, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, inregistrand la fiecare 100 de spalari doar 73 kWh.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii oferind oricand acces. De asemenea, asigura o interfata simpla si intuitiva, setarile dorite fiind usor de realizat. Aici regasim si indicatorul pentru sare, precum si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul include niste cosuri spatioase si flexibile unde puteti adauga diferite tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a adauga si articole mai mari. De asemenea, dispune si de cosuri pentru tacamuri si suporti pentru pahare.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.7 cm latime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 46.7 kg.

Programe si Functii Speciale

Candy Rapido CF 3C7F0W are la baza urmatoarele programe de spalare:

 1. Wash&Dry 35′ – presupune spalarea rapida a vaselor la temperatura de 60 de grade Celsius in doar 35 de minute.
 2. Rapid 59′ – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata programului de 59 de minute.
 3. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Durata acestuia este de 235-238 minute.
 4. Universal – este potrivit pentru diferite tipuri de articole, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza intre 129-131 de minute.
 5. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 75 de grade Celsius impreuna cu o presiune ridicata a apei.
 6. Sticla – este indicat pentru articole delicate din sticla, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius. Durata variaza intre 94-96 de minute.
 7. Auto wash – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 55-65 de grade Celsius, iar durata intre 120-144 de minute.
 8. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, avand o durata de doar 10 minute, timp in care foloseste apa la temperatura de admisie.

De asemenea, dispune si de alte functii interesante si utile:

 • Programare intaziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Open Door – usa se deschide automat dupa finalizarea programului permitand fluxului natural al aerului sa patrunda in interior.
 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, masina adaptand resursele necesare.
 • Add-Dish – permite deschiderea usii si adaugarea vaselor si dupa ce programul de spalare a inceput, ciclul fiind reluat din momentul ini care a fost oprit.
 • Wi-fi – permite controlul masinii direct de pe telefonul mobil.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Candy Rapido CF 3C7F0W este un model prevazut cu functii si tehnologii moderne ce poate asigura o ingrijire eficienta vaselor. Cumparatorii sunt multumit de performantele acesteia si confirma ca face ceea ce promite. Programele sunt variate si bine optimizate, iar masina inregistreaza un consum energetic redus. Dupa parerea lor, au facut o alegere potrivita al carei raport calitate/pret este unul bun.

Recenzii pe scurt: Candy Rapido CF 3C7F0W

9.6

Pret

9.6/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.6/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Spatioasa
 • Gama variata de programe
 • Wi-fi
 • Economica

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *