Masina de spalat vase Arctic DFSA60AN , 12 seturi, 5 programe, Clasa A , 60 cm, Antracit

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Arctic DFSA60AN

Arctic DFSA60AN este un model de masina de spalat vase independent care asigura o curatare optima a vaselor, fara sa fie nevoie nici macar de un minim de efort din partea ta. Indiferent de gradul de murdarie, aceasta masina iti va solutiona problema si iti va lustrui eficient vasele.

Masina de spalat vase Arctic DFSA60AN pune la dispozitie o capacitate de 12 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familii cu 1-2 copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum rezonabil de resurse. Producatorii vin chiar si cu niste estimari si sustin ca ar inregistra un consum anual de aproximativ 290 kWh energie electrica si 3920 litri de apa.

Tocmai pentru ca este un model independent, panoul de comanda va fi intotdeauna la vedere, iar pe display vor fi afisate cele mai importante informatii referitoare: indicator program, indicator sare, indicator aditiv de clatire, timp ramas pana la terminarea programului in derulare, temperatura de spalare, etala din ciclul de spalare. Indicatorul pentru aditiviul de clatire se va activa in momentul in care in rezervor nu mai este o cantitate suficienta si va trebui realimentat. In cazul in  care masina este in functiune, poti apasa butonul pauza si poti realimenta respectivul rezervor care se afla amplasat pe usa masinii, in interior. Dupa ce ai terminat, poti apasa din nou pe buton, pentru ca masina sa isi reia activitatea.

Pentru rezultate optime la spalare, masina va disstribui in mod automat cantitatea de saruri necesara, in functie de gradul de duritate al apei. Inc azul in care apa are o duritate foarte mare va trebui folosita o cantitate mai mare de sare, altfe, in caz contrar, vasele nu vor mai fi atat de bine lustruite, vor ramane pete de calcar si, evident, va afecta si componentele masinii.

Interiorul masinii este organizat cu ajnutorul a doua rafturi destul de spatioase, ce au sarma pliabila ce permit asezarea unor vase mai mari, iar unul dintre cosuri fiind chiar si ajustabil pe inaltime.

Gratie motorului universal cu presiune variabila FlexiPower si Sensor System, masina isi va imbunatati continuu performantele. In sens larg, aceasta va alterna vitezele de lucru si presiunea apei in raport cu cantitatea de vase si gradul de murdarie. Mai mult decat atat, cu ajutorul tehnologiei Aqua Flex, masina va regla presiunea apei in ambele cosuri pentru a obtine cele mai bune rezultate la spalare.

Cosul superior si cel inferior sunt prevazute cu sistem de reglare pe verticala,a stfel incat sa creezi zone mai inalte in partea superioara sau inferioara a masinii, in functie de necesitate. Avand trei nivele de pulverizare si o elice superioarasi un brat pulverizator, jetul de apa va patrunde foarte bine in toate zonele cavitatii interioare.

In acelasi timp, vei fi si foarte bine protejat impotriva inundatiilor, astfel ca sistemul Aqua Protect este capabil sa intrerupa alimentarea cu apa in cazul aparitiei unei scurgeri.

In plus, masina are la baza un sistem de uscare cu aer cald, care la finele programului, vasele vor fi uscate cu ajutorul unui curent de aer cald ce va fi  distribuit in mod uniform in tot  interiorul masinii. Vasele vor fi uscate foarte rapid si pregatite pentru o noua utilizare.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A) si are o greutate de 38.8 kg.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 5 programe de baza pe care le vom detalia in continuare:

  1. Eco 50 – este un program ce poate fi folosit pentru spalarile zilncie, avand cel mai mic consum energetic si de apa. Spalarea se realizeaza la temperatura de 50 de grade Celsius, drept pentru care este potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie.
  2. Eficient 58′ – acest program spala la temperaturi ridicate si curata vasele in doar 58 de minute. In principiu, ar putea fi adaugate vase cu grad mediu de murdarie, fara resturi uscate.
  3. Expres 30′ – este ideal pentru vase cu grad scazut de murdarie, avand o durata de doar 30 de minute.
  4. Zilnic – poate fi folosit pentru vasele cu grad mediu de murdarie sau fara resturi uscate. Are o durata de 90 de minute si poate fi folosit zilnic.
  5. Intensiv – este ideal pentru vase foarte murdare, dar si rezistente precum tigai si oale. Temperatura este destul de mare, de 70 de grade Celsius, iar presiunea foarte ridicata.

Ca si functie speciala amintim despre Incarcarea la jumatate care permite adaptarea resurselor necesare in functie de cantitatea de vase adaugata, astfel incat sa poti obtine chiar si economii de energie si apa.

 


Concluzii si Pareri

Arctic DFSA60AN este o masina de spalat vase capabila sa asigure strictul necesar, fiind prevazuta cu cele mai importante programe. Clientii au declarat ca isi face treaba foarte bine, este destul de incapatoare pentru nevoile lor si foarte usor de setat. De asemenea, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul corect, iar aici poti consulta oferta de pret propusa.

Pareri pe scurt: Arctic DFSA60AN

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

8.7/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Panou de control la vedere
  • Incarcare la jumatate
  • Capacitate destul de mare

Argumente CONTRA

  • Lipsa program de prespalare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *