Masina de spalat vase incorporabila AEG FSE73507P : Review si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

AEG FSE73507P este un model de masina de spalat vase foarte buna, prevazut cu o gama foarte variata de programe si functii, dar si un consum energetic redus. Poate constitui o alternativa interesanta, dar inainte de a lua orice decizie va propunem sa urmariti mai multe informatii utile in continuare.

Masina de spalat vase incorporabila AEG FSE73507P prezinta o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in cea mai eficienta clasa de eficienta energetica si anume A+++, asigurand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual este de aproximativ 188 kWh, iar cel de apa de 2772 litri.

Panoul de control se afla in zona superioara a usii si ofera o interfata foarte intuitiva, astfel ca toate setarile devin usor de realizat. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea lor. Si pentru ca odata inchisa usa display-ul nu mai ramane vizibil, a fost implementat sistemul Bleam on Floor, care presupune proiectarea unui fascicul de lumina pe podea, informandu-va astfel daca masina spala.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri foarte flexibile, unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu pentru a introduce si articole mai mari. In plus, este prezent si cosul special pentru tacamuri.

Este o masina de spalat vase foarte silentioasa, care in timpul spalarii inregistreaza cel mult 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 cm inaltime, 44.6 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii Speciale

AEG FSE73507P dispune de 7 programe de spalare si anume:

 1. Quick – este un program scurt, ce dureaza doar 30 de minute, spalarea realizandu-se la temperatura de 50 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, consumul de apa variaza intre 9.3-11.3 litri, iar cel de energie electrca intre 0.56-0.68 kWh.
 2. 1h – este un program ce dureaza 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma intre 9 si 11 litri de apa, respectiv 0.69-0.84 kWh energie electrica.
 3. 1h 30 min –  asa cum sugereaza si numele, durata programului este de 90 de minute, iar temperatura de spalare de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.3-11.4 litri de apa si 0.77-0.94 kWh energie electrica.
 4. 2h 40 min – prezinta o durata de 160 de minute, spalarea realizandu-se la temperatura de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9.4-11.5 litri de apa si 0.87-1.07 kWh energie electrica.
 5. Eco – este cel mai economic program, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, ceea ce il face potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie. Consuma 9.9 litri de apa si 0.65 kWh energie electrica, avand o durata de 240 de minute.
 6. Auto sense – este un program flexibil, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura de spalare variaza intre 50-60 de grade Celsius, iar durata intre 120-170 de minute. Consuma 8.3-11.5 litri de apa si 0.67-1.03 kWh energie electrica.
 7. Machine care – presupune igienizarea interiorului masinii, folosind detergent special. Prezinta o durata de 60 de minute si un consum de 8.3-10.1 litri de apa, respectiv 0.59-0.72 kWh energie electrica.

Totodata, dispune si de cateva functii utile, cum ar fi:

 • Extra power – optimizeaza rezultatele la spalare ale programului dorit, crescand temperatura si durata.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul vostru.
 • Air Dry – presupune deschiderea automata a usii masinii dupa terminarea programului de spalare, pentru a permite fluxului de aer sa patrunda in interior si sa usuce eficient vasele.
 • Glass care – ofera o ingrijire speciala articolelor delicate.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

AEG FSE73507P este o masina de spalat vase performanta, capabila sa asigure rezultate foarte bune la spalare indiferent de tipul vaselor sau gradul de murdarie. Cumparatorii s-au declarat foarte multumiti de achizitia facuta si sustin ca folosind-o zilnic pot confirma ca isi face treaba impecabil. Spala foarte bine vasele, este bine organizata, silentioasa, dar si economica, exact ceea ce aveau nevoie. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret drept unul foarte corect.

Review pe scurt: AEG FSE73507P

9.9

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Foarte economica
 • Gama variata de programe flexibile
 • Silentioasa
 • Sistem Bleam on Floor

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *