Masina de spalat vase Whirlpool ADP 522 IX, 6th Sense, 10 seturi, 8 programe, Clasa A++, 45 cm, Argintiu

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Whirlpool ADP 522 IX

Masina de spalat vase Whirlpool ADP 522 IX este un model foarte interesant, destul de bine dotata, oferind totodata o capacitate rezonabila. Iti propunem sa ii acorzi macar cateva momente de atentie pentru a te putea convinge!

Whirlpool ADP 522 IX are o capacitate de 10 seturi si este incadrat in clasa de eficienta energetica A++. Este o clasa destul de buna, intr-adevar exista si clasa A+++, insa masinile incadrata in respectiva clasa sunt ceva mai scumpe. Producatorii estimeaza consumul anual de energie la 211 kWh.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 45 x 57 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 43 dB, deci nu vei avea de ce sa te ingrijorezi nici din aceasta privinta.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 8 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie, fiind cel mai eficient din perspectiva consumul de resurse. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum energetic de 0.74 kWh si 9 litri de apa. Durata este ceva mai mare – 3 ore.
 2. 6th Sense – este un program cu senzori, senzorul de turbiditatea monitorizand gradul de murdarie, regland temperatura de spalare, durata si consumul de apa. Programul poate dura intre 70 si 150 de minute, inregistrand un consum de 7-14 litri de apa si 0.9-1.25 kWh energie electrica.
 3. 1 ora – temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 60 de minute. Consuma 13 litri de apa si 1 kWh energie electrica, insa nu este prezen
 4. Prespalare- dureaza 10 minute si consuma 4 litri de apa. Apa nefiind incalzita, consumul energetic va fi infim, de 0.01 kWh.
 5. Pahare – potrivit pentru vasele fragile, fiind temperatura si preisunea vor fi destul de scazute. Spala la temperatura de 45 de grade Celsius, pe o durata de 100 de minute. Consuma 9 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 6. Rapid – dureaza 25 de minute si are o temperatura de spalare de 50 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de uscare. Consuma 8 litri de apa si 0.45 kWh energie electrica.
 7. De noapte – se aseamana cu programul eco, insa foloseste o presiune destul de mica. Are nevoie de 120 de minute pentru a spala vase cu grad mediu de murdarie. Consumul de apa este de 13 litri, iar cel energetic de 0.85 kWh.
 8. Intensiv – spala la temperatura de 65 de grade Celsius, potrivit pentru vasele rezistente cu grad ridicat de murdarie. Dureaza 170 de minute si conusma 17 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.

Pe langa cele 8 programe de baza, se adauga si cateva functii speciale:

 • Multi zone – asemanator cu incarcarea la jumatate, poti selecta cosul unde ai vrea sa se realizeze spalarea.
 • Extra Dry – pentru o uscare cat mai buna, marind tmeperatura apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Turbo – poate scurta durata progarmelor, fara a compromite rezultatul final. Vor creste temperatura si presiunea apei.
 • Tablete – folosind detergentii speciali, masina va optimiza activitatea pentru obtinerea celor mai bune rezultate.
 • Programare intarziata – atunci cand doresti setarea orei de incepere a spalarii, de la 30 de minute pana la 24 de ore.

Concluzii si pareri

Masina de spalat Whirlpool ADP 522 IX este un model foarte interesanta care asigura o eficienta pe masura. Suficient de incapatoare si foarte bine dotata, aceasta reprezinta un real ajutor.

Clientii sustin ca este un produs excelent care isi face treaba in parametrii optimi. In plus, considera raportul calitate/pret foarte bun.

Din punctul meu de vedere, este un produs ce merita achizitionat si vine la pachet cu o oferta de pret destul de buna, pe care o poti verifica aici.

9.4

Pret

9.0/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • programe diversificate
 • programare intarziata
 • multi zone
 • silentioasa

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *