Masina de spalat vase Beko DEN28320GB, 13 seturi, 8 programe, Afisaj LCD, ProSmart Inverter, Clasa A++, 60 cm, Usa sticla, Negru

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DEN28320GB

Iti facem cunostinta cu o masina de spalat vase foarte simpatica, ce ne-a atras atentia in primul rand prin design-ului sau deosebit. Este vorba chiar despre masina de spalat vase Beko DEN28320GB despre care ne-am propus sa discutam pe larg in acest review.

Masina de spalat vase Beko DEN28320GB ofera o capacitate generoasa de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familii ceva mai numeroase. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un cosnum energetic destul de mic. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual la 262 kWh, iar cel de apa la 2800 litri.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 44 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja din acest punct de vedere.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 8+1 programe de spalare si anume:

 1. InnerClean – sau programul 0, este programul special care are rolul de a curata interiorul masinii, care, desigur, trebuie sa fie gol. Totodata, trebuie sa pui detergent special. Dureaza 75 de minute si inregistreaza un cosum de 14.4 litri de apa.
 2. Eco – este cel mai eficient din punct de vedere energetic, avand o durata de 218 minute. Consuma 10 litri de apa si un consum energetic de 0.92 kWh. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 3. Automat – detecteaza in mod automat nivelul de murdarie, ajustand astfel consumul de resurse, dar si temperatura apei. Temperatura poarte varia intre 40 si 65 de grade Celsius, inregistrand 10.2-14.4 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica. Poate dura intre 110 si 210 minute.
 4. Aquaflex – vizeaza spalarea delicata la nivelul cosului superior, avand o preisune mai mari la nivelul cosului inferior. Dureaza 189 de minute, consumand 18.6 litri de apa si 1.36 kWh energie electrica.
 5. Intensiv – potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, spaland la temperatura de 70 de grade Celsius. Foloseste 16.2 litri de apa si 1.43 kWh energie electrica.
 6. Repede si curat – dureaza 58 de minute, spaland la temperatura de 70 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalarile zilnice, avand un consum de 10.2 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 7. GlassCare – presupune o spalare delicata la temperatura de 40 de grade Celsius, avand o durata de 102 de minute si un consum de 13 litri de apa.
 8. Mini – dureaza doar 30 de minute, temperatura de spalare fiind de 35 de grade Celsius. Consuma 10.4 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 9. Prespalare – dureaza 15 minute si consuma 4 litri de apa.

In plus, masina este dotata si cu o serie de functii speciale foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – nu mai este nevoie sa astepti pana masina va fi plina, pentru ca activand aceasta functie, resursele se vor adapta in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Fast+ – vizeaza scurtarea duratei programelor si, implicit, consumul de apa, prin marirea presiunii.
 • SteamGloss – utilizeaza apa la temperaturi ridicate, in cadrul ultimului ciclu de clatire, pentru o uscare cat mai eficienta.
 • Aquaintense – se refera la existenta unei elice speciale localizata in sub elicea inferioara care determina o spalare eficienta a vaselor cu grad mare de murdarie.
 • Functia de programare intarziata – permite setarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.

Concluzii si pareri

Beko DEN28320GB este un model foarte practic si bine dotat, care isi face treaba in parametrii optimi. Clientii sustin ca spala foarte bine vasele, iar programele sunt destul de diversificate pentru a acoperi toate tipurile de nevoi.

Pentru ca am remarcat ca au existat persoane care se plang de faptul ca vasele capata un miros neplacut in interior, ei bine, acest lucru este cat se poate de firesc. Evident, ca in situatia in care vasele au fost lasate mai multe zile cu resturi de mancare, acestea vor prinde un miros neplacut. Este valabil in cazul oricarei masini de spalat vase.

In principiu, utilizatorii au apreciat raprotul calitate/pret avantajos, iar aici poti gasi o oferta de pret foarte buna.

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.9/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • programe diversificate
 • pret avantajos
 • silentioasa
 • design elegant

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *