Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV43M20EU, A+, 9 seturi, 4 programe, latime 45 cm, Argintiu

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SPV43M20EU

Iti facem cunostinta cu un alt model de masina de spalat vase rezonabila, care iti asigura confortul de care ai nevoie. Este vorba despre masina de spalat vase Bosch SPV43M20EU ce promite sa fie ajutorul nepretuit in orice bucatarie.

Bosch SPV43M20EU dispune de o capacitate de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum redus de energie. Producatorii au estimat consumul energetic anual la 220 kW, iar cel de apa la 2660 litri.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 x 44.8 x 55 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 46 dB, ceea ce inseamna ca este o masina foarte silentioasa.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 4 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – spala la temperatura de 70 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente. Este asistat de senzorul de incarcare ce detecteaza cantitatea de vase adaugata in masina de spalat. Dureaza intre 125 si 135 de minute si conauma intre 11 si 14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica.
 2. Auto – sunt activi senzorul de incarcare si cel de turbiditate, regland temperatura de spalare intre 45 si 65 de grade Celsius. Sigur ca si ceilalti parametrii vor varia, astfel ca consumul de apa este cuprins intre 7 si 16 litri, iar durata programului intre 90 si 159 minute. Sigur ca si consumul energetic va varia intre 0.7 si 1.3 kWh.
 3. Eco – este programul care inregistreaa cel mai mic consum de resurse si anume 0.78 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Dureaza 195 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius.
 4. Scurt – dureaza doar 29 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare si conuma 9 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

Intr-adevar nu sunt atat de multe programe cum ar avea alte modele, insa cele prezenta acopera majoritatea nevoilor. In plus, acestora li se adauga si cateva functii speciale cum ar fi:

 • Zona intensiva – se refera la modul diferit de a spala vasele in functie de zona. Astfel, la nivelul consului inferior presiunea va fi mult mai mari, deci acolo vei aseza vasele foarte murdare, dar si rezistente, in timp ce in cosul superior, spalarea este mai blanda, la o presiune normala.
 • Incarcare la jumatate – aceasta functie este ideala atunci cand nu reusesti sa incarci in totalitate masina, prin urmare, ea va adapta resursele la cantitatea de vase pe care ai adaugat-o.
 • Variospeed – permite reducerea duratei programelor, insa rezultatele nu vor fi afectate. Cum este posibil acest lucru? Prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Programarea intarziata – permite setarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-24 de ore.
 • InfoLight – semnaleaza momentul in care masina a terminat de spalat.

Concluzii si pareri

Bosch SPV43M20EU este o masina simpatica ce ofera o capacitate de incarcare nu foarte mare, insa ar fi mai mult decat suficienta pentru un cuplu sau chiar o familie cu un copil.

Clientii confirma faptul ca spala foarte bine vasele, in ciuda faptului ca nu dispune de foarte multe programe, insa cele prezente sunt extrem de eficiente. In plus, considera raportul calitate/pret avantajos.

Prin urmare, este un model eficient si fiabil, care merita achizitionat, iar aici poti vizualiza o oferta de pret actualizata.

8.9

Pret

9.0/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.5/10

Functii

8.4/10

Argumente PRO

 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate
 • Infolight

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *