Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW cu 16 seturi si Tehnologie Wi-fi – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Candy CDPM 3T62PRDFW este o masina de spalat vase deosebita, poate chiar unul dintre cele mai avantajoase modele ce vine la pachet cu o serie de tehnologii inovatoare si programe extrem de diversificate. Va invitam sa urmariti incontinuare acest material si sa aflati mai multe detalii utile despre produsul in cauza!

Masina de spalat vase Candy CDPM 3T62PRDFW ne impresioneaza inca de la inceput. Aceasta ofera o capacitate generoasa de 16 seturi, ceea ce o face excelenta chiar si pentru familii mai mari. De asemenea, se poate lauda cu o eficienta energetica extrem de buna, fiind incadrata in clasa de eficienta A+++, ceea ce asigura un consum energetic foarte mic. Producatorii estimeaza acest consum anual undeva la doar 244 kWh, iar cel de apa la 2880 litri.

Pentru ca este un model independent, panoul de control va ramane vizibil pe toata durata functionarii. Astfel, vei putea verifica ori de cate ori doresti timpul ramas pana la finalizarea programului. Interfata acestui panou de control este foarte intuitiva intrucat dispune de un numar redus de butoane. Tot aici se afla indicatorul pentru nivelul sarurilor, ce te va atentiona in momentul in care va fi necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea prezinta un rol foarte important in activitatea masinii fiindca previne depunerea de calcar pe suprafata vaselor, precum protejeaza si componentele interne impotriva coroziunii.

Interiorul masinii este prevazut cu niste cosuri foarte incapatoare si flexibile, unde poti adauga vase de diverse dimenisuni. Rabatand suportii mobili din plastic se pot rabata pentru a obtine mai mult spatiu pentru adaugarea tigailor, bolurilor, oalelor mari si asa mai departe.

Aparatul dispune de tehnologia Wi-fi, o tehnologie pe care nu o gasim tocmai la multe modele de masini de spalat vase, ceea ce iti va permite sa controlezi aparatul direct de pe telefonul mobil. De exemplu, cand te afli la serviciu, poti programa masina de pe telefon pentru a incepe spalarea. In plus, este prevazuta cu sistemul Aqua Stop ce va intrerupe alimentarea cu apa in cazul in care vor fi identificate probleme, prevenind astfel inundatiile.

Dimensiunile acesteia sunt de 85 x 60 x 60 cm (l x L x A) si cantareste aproximativ 43 de kg.

Programe si functii speciale

Masina pune la dispozitie nu mai putin de 12 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. Intensiv – este un program potrivit vaselor foarte murdare, dar si rezistente, caci temperatura de spalare este de 75 de grade Celsius, alaturi de o presiune a apei foarte ridicata. In general, recomand acest program pentru vase rezistente, oale, tigai si asa mai departe. Inregistreaza un consum de 2.07 kWh energie electrica si 21 de litri de apa. Are o durata de 130 de minute.
 2. Hygienic – ofera o protectie optima impotriva bacteriilor, temperatura de spalare fiind de 75 de grade Celsius.
 3. Strong&Fast – temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, drept pentru care este recomandat vaselor destul de murdare. Are o durata de 85 de minute.
 4. Unviersal – este potrivit pentru spalarile de zi cu zi, temperatura de spalare fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 2 ore, timp in care inregistreaza un consum de 15 litri si 1.46 kWh energie electrica.
 5. Universal + – potrivit, deopotiva, pentru spalarile zilnice, isna la temperatura de 70 de grade Celsius, avand doua clatiri finale, pentru o igienizare corespunzatoare.
 6. Zilnic – poate fi folosit pentru vasele cu rest normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 55 de grade Celsius, iar durata de 80 de minute.
 7. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consomului, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie caci temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.77 kWh energie electrica. Are o durata de 170 de minute.
 8. Eco+ – este recomandat, deopotriva, pentru resturi normale de murdarie, producatorii recomandand acest program pentru spalari cu detergenti ce contin enzime. Temperatura de spalare este de 55 de grade Celsius si are o durata de 190 de minute.
 9. Delicat – asigura o spalare delicata articolelor, putand fi adaugate chiar si pahare. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius, folosind o presiune scauzta. Dureaza 45 de minute.
 10. Ultra Rapid 24′ – dureaza doar 24 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 9 litri de apa si 0.59 kWh energie electrica, fiind potrivit pentru incarcari de maxim 6 seturi.
 11. Ultra Rapid 59′ – dureaza 59 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Este potrivit pentru vase cu rest ridicat de murdarie, insa este recomandat ca masina sa nu fie incarcata cu mai mult de 8 seturi.
 12. Refresh – mai este numit si prespalare, fiind potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase.

Programele acopera toate tipurile de nevoi, de aceea diversitatea functiilor suplimentare nu si-ar mai fi avut rostul. Insa, cu toate acestea masina mai este prevazuta cu:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 1 ora pana la 23 de ore.
 • Tablete multifunctionale – se poate activa atunci cand folositi detergent sub forma de tablete.

Concluzii si Pareri

Din punctul meu de vedere, Candy CDPM 3T62PRDFW este o alternativa excelenta in materie de masini de spalat vase ce asigura o spalare excelenta si o uscare optima. Cumparatorii actuali sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca masina functioneaza impecabil, este extrem de incapatoare, silentioasa si economica. Mai mult decat atat, diversitatea programelor din dotare i-a flatat si sustin ca exista cate un program pentru fiecare tip de vas pe care doresc sa spele. O recomanda cu toata increderea mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este de departe unul excelent.

Review pe scurt: Candy CDPM 3T62PRDFW

10

Pret

10.0/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Extrem de incapatoare
 • Eficienta energetica
 • Numar foarte mare de programe
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *