Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40E80EU, 9 seturi, 4 programe, 45 cm, Clasa A+, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPV40E80EU

Bosch SPV40E80EU este un model de masina de spalat vase destul de simpla, care ar putea asigura numai strictul necesar. In continuare, vom discuta mai multe detalii si imi voi expune atat parerea personala, cat voi face o scurta prezentare si asupra opiniilor exprimate de actualii cumparatori.

Masina Bosch SPV40E80EU ofera o capacitate de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. Concret, producatorii au estimat acest consum undeva la 220 kWh/an.

Masoara 81.5 x 44.8 x 55 cm (l x L x A).

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 48 dB, ceea ce inseamna ca nu vei fi deranjat acustic.

Programe si functii speciale

Masina are la baza 4 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, astfel ca este recomandat pentru vase foarte murdare, dar si rezistente. Dureaza 135 de minute si consuma 14 litri de apa alaturi de 1.3 kWh energie electrica.
  2. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, avand o durata de 130 de minute. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius si consuma 1.1 kWh energie electrica si 13 litri de apa.
  3. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute.
  4. Scurt – dureaza 29 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Consuma 0.7 kWh energie electrica si 9 litri de apa.

Dispune si de doua functii speciali foarte utile:

  • Variospeed – permite reducerea duratei programelor cu pana la 30%.
  • Programare intarziata – ai posibilitatea de a amana ora de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Surpriza este prezenta InfoLight-ului, adica lumina proiectata pe podea, avand diverse culori, ce indica daca masina spala sau a terminat de spalat.


Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, masina Bosch SPV40E80EU este un model simplu si asigura strictul necesar, adica programele din dotare acopera nevoile de baza. Personal, considera ca pretul nu justifica dotarile si ar fi putut fi mai mic. Clientii, totodata, sustin ca isi face treaba in parametrii optimi, programele sunt eficiente si este silentioasa. Probabil, este o chestiune de perceptie, iar daca esti interesat de o oferta de pret in acest sens, intra aici.

8.3

Pret

6.8/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

7.9/10

Argumente PRO

  • InfoLight
  • programare intarziata
  • silentioasa

Argumente CONTRA

  • pret cam mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *