Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV24AX02E, Clasa A+, 12 Seturi, 4 Programe

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BOSCH SMV24AX02E

BOSCH SMV24AX02E este o masina de spalat vase complet incorporabila, ce face parte din seria a 2-a a electrocasnicelor Bosch. Sigur ca nu putem vorbi despre tehnologii de ultima generatie sau despre prezenta senzorilor, insa ceea ce va pot asigura este ca acopera nevoile de baza, adica strictul necesar.

Masina de vase BOSCH SMV24AX02E prezinta o capacitate de 12 seturi, suficient de mare chiar si pentru o familie cu mai multi copii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, ceea ce inseamna un consum decent de energie electrica.

DImensiunile masinii sunt de 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A).

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, acestea este de 50 dB, insa nu reprezinta o valoare prea mare ca sa produca disconfort acustic.

Programe si functii speciale

Numarul programelor din dotare nu este foarte mare, ci doar 4, insa asigura in mare ceea ce ai nevoie:

  1. Intensiv – potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu resturi de mancare uscata, pentru ca foloseste apa la temperatura de 70 de grade Celsius, la o presiune ridicata. Totodata, vasele ar trebui sa fie destul de rezistente si sa eviti sa adaugi pahare sensibile, pentru ca s-ar putea sparge. Dureaza 130 de minute si inregistreaza un cosnum de 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica.
  2. Normal – este potrivit pentru spalari mixte ori pentru spalarile zilnice, vase recent murdarite. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, si dureaza 130 de minute. Consuma 14 litri de apa si 1.35 kWh energie elctrica.
  3. Eco – este cel mai eficient program pentru ca inregistreaza cel mai mic consum. In principiu, recomand vasele cu grad mediu de murdarie. Dureaza 210 minute si consuma 11.7 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica.
  4. Delicat – potrivit pentru articole sensibile, cum ar fi pahare si altele, spaland la temperatura de 40 de grade Celsius. Consuma 14 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina dispune si de o functie speciala:

  • Extra-Uscare – presupune uscarea eficienta a vaselor, marind temperatura apei in cadrul ultimului ciclu de uscare, in acest fel obtinand si o igienizare mai buna a vaselor. Evident, acest lucru implica si cresterea consumului de energie electrica.

Info Light se refera la lumina proiectata pe podea care ne tine la curent cu stadiul in care se afla masina de spalat vase.


Concluzii si pareri

BOSCH SMV24AX02E este o masina de spalat rezonabila, care din punctul meu de vedere, asigura strictul necesar. Apreciez existenta sistemului Info Light care ne tine la curent cu stadiul masinii pentru ca fiind un model complet incorporabil e mai greu sa stii cand masina spala sau a terminat. Insa, ca si minusuri peste care nu am putut trece cu vederea ar fi absenta optiunii de incarcare la jumatate. In principiu, o recomand persoanelor nu foarte pretentioase care au nevoie de o masina de spalat vase simpla si practica. Aici poti consulta si oferta de pret actuala.

Pareri pe scurt: BOSCH SMV24AX02E

8.5

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

7.2/10

Argumente PRO

  • Info Light
  • Extra Uscare
  • capacitate rezonabila
  • silentioasa

Argumente CONTRA

  • numar redus de functii si programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *