Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV68IX01E, 13 seturi, 8 programe, Clasa A+++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV68IX01E

Bosch SMV68IX01E face parte din seria a 6-a a electrocasnicelor Bosch, fiind ideala chiar si pentru persoanele ceva mai pretentioase. Este prevazuta cu o gama variata de functii si tehnologii, ce ii va spori eficienta si iti va creste confortul.

Masina de spalat Bosch SMV68IX01E ofera o capacitate de 13 seturi, fiind potrivita chiar si pentru familiile mai mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, inregistrand un consum energetic foarte mic. Concret, producatorii au estimat consumul energetic anual la aproximativ 234 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Prezinta cos special pentru tacamuri, unde le vei putea aseza astfel incat sa fie spalate cat mai bine.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 44 dB, ceea ce inseamna ca masina va fi cat se poate de silentioasa in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina a fost prevazuta cu 8 programe de spalare foarte eficiente, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – spalarea se realizeaza la temperatura de 70 de grade Celsius, folosind o presiune destul de ridicata, astfel ca pot fi adaugate articole foarte murdare, dar si rezistente. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, parametrii vor varia usor. Prin urmare, durata poate fi cuprinsa intre 125 si 135 de minute, inregistrand un consum de 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activi senzorul de incarcare si cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 45 si 65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 7-18 litri de apa si 0.95 -1.6 kWh energie electrica, avand o durata de 90-160 de minute.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului, inregistrand un consum de 0.82 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Temepratura de spalare este de 50 de grade Celsius si are o durata de 235 minute.
 4. De noapte – este cel mai siletnios program, pentru ca foloseste apa la o presiune destul de scazuta. Consuma 10 litri de apa si 1.05-1.09 kWh energie elecgtrca. Dureaza 235-240 de minute.
 5. Pahare – este ideal pentru articolele foarte sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de garde CElsius. Dureaza 85-90 de minute si inregistranza un consum de 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 6. 1 ora – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 7. Scurt – este un program foarte scurt, dar care nu include si ciclul de uscare.
 8. Prespalare – dureaza 15 minute si este recomandat pentru inmuierea murdariei de pe suprafata vaselor.

In plus, masina este prevazuta si cu cateva functii speciale foarte importante:

 • Intensive Zone – se refera la zona speciala de la nivelul cosului inferior, unde vei putea aseza oalele si vasele foarte murdare, care vor fi spalate la o preisune mai mare comparativ cu zona cosului inferior, unde poti aseza farfuriile pentru a fi protejate.
 • Vario Speed Plus – scurteaza durata programelor cu pana la 50%.
 • Hygiene Plus – se refera la iginizarea vaselor la o temperatura de 70 de grade Celsius pret de 10 minute. Aceasta functie este ideala pentru persoanele care dezvolta alergii sau bebelusi.
 • Extra Uscare – in cadrul ultimului ciclu de clatire, va fi utilizata apa la o temperatura mai mare, pentru ca vasele sa fie uscate cat mai eficient.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la 1 ora pana la 24 de ore.
 • Program de autocuratare – este potrivit pentru spalarea cavitatii interioare, folosind detergent special, insa masina va trebui sa fie goala.

TimeLight se refera la proiectarea timpului ramas din program pe podea.


Concluzii si pareri

Masina de spalat vase Bosch SMV68IX01E este un model foarte performant, ce vine la pachet cu o serie de functii si programe diversificate. Clientii sunt foarte incantati de alegerea facuta si sustin ca masina dispune de stuficient de multe programe astfel incat sa le acopere de fiecare data orice tip de nevoi. Considera a fi o alegere excelenta si considera raportul calitate/pret foarte bun. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret actuala, poti intra aici.

9.6

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.7/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • nunmar mare de programe
 • programare intarziata
 • InfoTime
 • eficienta energetica

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *