Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46KS00E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMI46KS00E

Bosch SMI46KS00E este o masina de spalat vase semi-incorporabila, adica odata integrata in mobilier, partea superioara, cea cu display-ul va ramane vizibila, astfel incat poti actiona oricand doresti panoul de control. De asemenea, vor fi mult mai usor de supravegheat programele de spalare si timpul ramas.

Masina Bosch SMI46KS00E dispune de o capacitate destul de mare de 13 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic anual de 262 kWh. In acelasi timp, consumul anual de apa este de 2100 litri.

Este dotata cu un cos pentru tacamuri, dar si cu un cos cu sistem VarioFlex.

Prezinta o latime de aproximativ 60 cm si o greutate de 36 kg.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 46 dB, ceea ce inseamna ca nu va fi absolut deloc deranjanta pe timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 6 programe de spalare:

 1. Intensiv – potrivit pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente, pentru ca foloseste apa la temperatura de 70 de grade Celsius, dar si la o presiune ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, parametrii pot varia putin. Dureaza intre 130 si 140 de minute si inregistreaza un consum de 10-14 litri de apa si 1.35-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de turbiditate, cat si cel de incarcare. Temperatura poate varia intre 45 si 65 de grade Celsius, iar durata 105-165 de minute. Consuma 5-16 litri de apa si 0.9-1.3 kWh energie electrica.
 3. Eco – este potrivit pentru spalarile zilnice, fiind cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum de 0.92 kWh energie electrica si 7.5 litri de apa. Dureaza 235 minute.
 4. Glass – este recomandat pentu vase foarte sensibile, inclusiv pahare. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, inregistrand un consum de 11-14 litri de apa si 0.8-0-0.85 kWh energie electrica. Are o durata de 85-95 de minute.
 5. Turbo Speed – dureaza foarte putin, 20 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius, fara uscare. Inregistreaza un consum de 8 litri de apa si 0.95 kWh energie electrica.
 6. Spalare rapida – este adecvat pnetru vase cu grad mediu de murdarie, avand o durata de 60 de minute. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius si consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

In plus, masina preiznta si cateva functii speciale:

 • Vario Speed Plus – reduce durata totala a programelor, fara a alterna rezultatele de spalare.
 • Extra-uscare – se utilizeaza apa la o temperatura ridicata, pentru o uscare mai eficienta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-24 de ore.
 • Incarcare la jumatate – detecteaza cantitatea vaselor adaugate, pentru a adapta resursele necesare.

Concluzii si pareri

Bosch SMI46KS00E este o masina de spalat vase buna, ce prezinta o serie de programe si functii speciale foarte eficiente. Clientii sustin ca rezultatele la spalare sunt ireprosabile, bineinteles, cu conditia de a folosi de fiecare data programul potrivit. De asemenea, este foarte incapatoare si destul de economica, iar acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos. Pentru a fi la curent cu oferta de pret actuala, te invitam sa intri aici.

9.4

Pret

9.2/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.7/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • programare intarziata
 • incarcare la jumatatee
 • capacitate generoasa
 • silentioasa

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *