Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV24CX00E – Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPV24CX00E este o masina de spalat foarte simpla fiind prevazuta cu un numar redus de programe, dar care isi fac treaba eficient. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla cele mai importante detalii despre acest model!

Masina de spalat vase Bosch SPV24CX00E pune la dispozitie o capacitate de 9 seturi, ceea ce o face excelenta pentru un cuplu. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control a fost amplasat in partea superioara a usii, pe interior. Interfata acestuia este una foarte intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de butoane. Insa, imediat ce inchizi usa, panoul de control nu va mai fi vizibil. Atunci, producatorii s-au gandit sa implementeze sistemul Info Light care proiecteaza un fascicul de lumina pe podea, ce te va informa daca masina spala sau a terminat programul. In plus, tot aici se afla indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Dupa cum bine stiti, sarea joaca un rol deosebit de important in activitatea masinii fiindca previne depunerile de calcar pe componentele interne, dar si pe suprafata vaselor.

InfoLight Bosch SPV24CX00E

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul celor doua cosuri, ce asigura o buna flexibilitate si adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Rabatand suportii pliabili din plastic, poti obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. In plus, datorita bratului dublu de pulverizare, DuoPower, apa va patrunde in fiecare colt al masinii pentru indepartarea murdariei de pe vase.

Masina beneficiaza de motor Eco Silence Drive ce asigura o functionare silentioasa, inregistrand 48 dB, dar si o buna rezistenta in timp.

In plus, schimbatorul de caldura permite pre-incalzirea apei in rezervorul de clatire, evitand astfel socurile termice si protejand articolele sensibile cum ar fi paharele si portenaul.Mai mult decat atat, sistemul de protectie a paharelor ajusteaza permanent nivelul de duritate al apei, prevenind coroziunea sticlei.

Dimensiunile maisnii sunt de 81.5 x 44.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 29 de kg.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 4 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

  1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Este activ senzorul de incarcare, motiv pentru care durata variaza intre 125-135 minute, iar consumul intre 11-14 litri de apa si 1.2-1.3 kWh energie electrica.
  2. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului, insa este recomandat spalarilor zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius. Are o durata de 195 de minute, timp in care consuma 0.78 kWh energie electrica si 8.5 litri de apa.
  3. Pahare – ofera o ingrijire delicata vaselor, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune scazuta. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, consumul variaza intre 0.75-0.8 kWh energie electrca si 11-13 litri de apa, alaturi de o durata de 85-90 de minute.
  4. Spalare rapida – dureaza doar 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind ideal pentru vasele recent murdarite. consuma 10 litri de apa si 1 kWh energie electrica.

Concluzii si Pareri

In principiu, Bosch SPV24CX00E este o masina de spalat vase cu care iti poti face treaba foarte bine, fiind prevazuta cu cele mai importante programe. Clientii au declarat ca spala eficient vasele, este silentioasa si suficient de incapatoare pentru nevoile lor. In plus, sunt incantati de faptul ca dispune de sistem InfoLight, iar in ansamblu, considera raportul calitate/pret corect.

Pareri pe scurt: Bosch SPV24CX00E

8.8

Pret

8.8/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

8.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret corect
  • Sistem InfoLight
  • Sistem de protectie pahare
  • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

  • Lipsa functii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *