Masina de spalat vase Bosch SPS25CI00E – Review si Recomandari

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPS25CI00E este un model independent slim, ce poate fi integrat si in bucatarii mai putin spatioase ce face parte din seria a 2-a a electrocasnicelor Bosch. Din punctul meu de vedere, este prevazut cu o serie de programe ce asigura strictul necesar, iar o analiza mai detaliata a acestora, dar si alte informatii utile, va asteptam sa le descoperiti in continuare.

Masina de spalat vase Bosch SPS25CI00E este prevazuta cu o capacitate relativ modesta de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic rezonabil.

Fiind un model standard, panoul de control este amplasat in exteriorul usii. Totusi, nu dispune si de display prin care am fi putut urmari timpul ramas pana la finalizarea programului. Aici se afla indicatorul pentru sare si indicatorul pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Bosch SPS25CI00E display

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri foarte flexibile. Putem rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii tigailor, tavilor, oalelor etc. Este prezent si cosul special pentru adaugarea vaselor.

De asemenea, ofera o functionare sigura beneficiind de sistemul Aqua Stop ce previne eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. In plus, este destul de silentioasa, inregistrand in acest sens, 48 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 cm inaltime, 45 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Bosch SPS25CI00E are la baza 5 programe de spalare:

  1. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare si chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata a apei.
  2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza de la 45 de grade Celsius pana la 65 de grade Celsius, fiind potrivit in aproape orice situatie.
  3. Eco – este cel mai economic program, insa este recomandat pentru spalarile zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
  4. Silence – presupune un mod de functionare silentios gratie presiunii reduse a apei. Este destul de asemanator cu cel eco, temperatura apei fiind, deopotriva, 50 de grade Celsius.
  5. 1h – dureaza numai 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, fiind recomandat pentru vase recent murdarite.

In ceea ce priveste functiile speciale, masina este prevazuta cu cea de programare intarziata ce permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

 


Concluzii si Pareri

Bosch SPS25CI00E este o masina destul de simpla din punct de vedere al dotarilor, insa cu toate acestea, cumparatorii sustin ca isi face treaba destul de bine. Cel mai mult le-a placut ca nu ocupa mult spatiu in bucatariile lor deja micute, este destul de silentioasa si usor de folosit. In opinia lor, raportul calitate/pret este rezonabil.

Recenzii pe scurt: Bosch SPS25CI00E

8.9

Pret

8.5/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

8.8/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Programare intarziata
  • Sistem Aqua Stop
  • Usor de folosit

Argumente CONTRA

  • Numar redus de functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *