Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV68TX06E, 14 seturi, 8 programe, Clasa A+++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV68TX06E

Bosch SMV68TX06E este un alt model de masina de spalat vase foarte interesant despre care am ales sa discutam in cadrul acestui review. Din punctul meu de vedere, este o masina ce merita toti banii, de aceea te invitam sa afli mai multe detalii in continuare.

Masina de spalat Bosch SMV68TX06E ofera o capacitate foarte mare de 14 seturi, fiind ideala pentru o familie mai mare. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++, ceea ce inseamna un consum energetic destul de mic. Producatorii au aproximat consumul energetic anual la 237 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

Masoara 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 42 dB, ceea ce insemana ca nu te va deranja in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de nu mai putin de 8 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vasele foarte murdare. Programul este asistat de senzorul de incarcare, asa ca durata poate varia intre 135 si 140 de minute, in timp ce consumul de apa este de 12-15 litri, iar cel energetic de 1.25-1.3 kWh.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, astfel ca toti parametrii vor fi destul de variabili. Temperatura de spalare poate varia intre 45 si 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 7-18 litri de apa si 0.8 – 1.3 kWh energie electrca. Dureaza intre 90 si 150 de minute.
 3. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului si spala la temperatura de 50 de grade Celsius. Dureaza 195 de minute si inregistreaza un consum de 9.5 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 4. Silence – este potrivit pentru spalari in timpul noptii, folosind apa la presiune foarte scazuta. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 235 minute. Consumul energetic este de 0.83 kWh, iar cel de apa de 10 litri.
 5. Zilnic – dureaza 90 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Consuma 12 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Delicat – potrivit pentru articolele sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius, avand o durata de 90-100 de minute. Consuma 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 7. Rapid – program scurt, nu usuca vasele.
 8. Prespalare – eficient pentru inmuierea resturilor uscate de mancare, folosind apa la temperatura de admisie.

In plus, beneficiaza si de o multitudine de functii foarte eficiente:

 • Home Connect – exista posibilitatea conectarii telefonului la masina de spalat vase.
 • Vario Speed Plus – scurteaza durata programelor cu pana la 50%.
 • Hygiene Plus – presupune o igienizare atenta a vaselor, in cadrul ultimului ciclu de clatire temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, pret de 10 minute.
 • Extra Uscare – temperatura apei va fi marita in cadrul ultimului ciclu de clatire, pentru o uscare mai buna.
 • Programare intarziata – permite programarea orei de incepere a spalarii.
 • Time Light – proiectarea pe podea al timpului ramas si programul care ruleaza.

Atunci cand programul ia sfarsit, masina va emite un semnal sonor.


Concluzii si pareri

Bosch SMV68TX06E este o masina de spalat vase foarte buna, incapatoare si extrem de bine dotata din perspectiva programelor si functiilor. Clientii au adaugat ca spala excelent vasele si le usuca foarte bine, oferind posibilitati variate de a aseza vasele. Sunt incantati de faptul ca ori de cate ori se grabesc, pot scurta durata programelor activand functia specifica. Considera raportul calitate/pret excelent, iar aici poti verifica oferta propusa.

Review pe scurt: Bosch SMV68TX06E

9.8

Pret

9.0/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • numar mare de functii si programe
 • eficienta energetica
 • capacitate foarte mare
 • Info Time

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *