Masina de spalat vase incoporabila Bosch SME68TX06E, 14 seturi, 8 programe, Clasa A+++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SME68TX06E

Bosch SME68TX06E este un model de masina de spalat vase incorporabila deosebit, ideala pentru o familie numeroasa, ce acopera toate tipurile de nevoi pe care le-ai putea avea. Te invitam in continuare sa descoperi tot ceea ce te intereseaza despre aceasta masina si sa te convingi ca este unul dintre cele mai bune produse!

Masina Bosch SME68TX06E ofera o capacitate foarte mare, de 14 seturi si este un model foarte economic, fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+++. Consumul energetic anual a fost aproximat la 237 kWh, iar cel de apa la 2660 littri.

Este prevazuta cu doua cosuri, pe care le poti le voti regla pe inaltime. Tacamurile pot fi asezate in cosul special amplasat pentru ele.

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 42, ceea ce inseamna ca nu te va deranja absolut deloc in timpul spalarii.

Prezinta o latime de 60 cm si are o greutate de 42 kg.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de un numar mare de programe – 8:

 1. Intensiv – potrivit pentru vasele, oalele si cratitele foarte murdare sau cu rest de murdarie uscata. Temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius si inregistreaza un consum de 1.25 – 1.3 kWh energie electrica si 12-15 litri de apa. Valorile variaza putin pentu ca este activ senzorul de incarcare. Totodata, durata este cuprinsa intre 135 si 140 de minute.
 2. Auto – sunt activi atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, ajustand astfel parametrii. Temperatura de spalare poate varia intre 45 si 65 de grade Celsius, consumul intre 7-18 litri de apa si 0.8-1.3 kWh energie electrica. Dureaza intre 90 si 150 de minnute.
 3. Eco – cel mai eficient program din perspectiva consumului, inregistrand doar 0.83 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Are o durata de 195 de minute si spala la temperatura de 50 de grade Celsius.
 4. De noapte – fiind un program foarte silentios, poate fi activat pe timpul noptii. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius, dureaza 235 de minute, iar presiunea apei este destul de scazuta. Consuma 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. 1.5 h – dureaza 90 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalarile zilnice, inregistrnad un consum de apa de 12 litri si energetic de 1.2 kWh.
 6. Pahare – potrivit pentru vasele foarte delicate, inclusiv pahare. Spala la temperatura de 40 de grade Celsius si dureaza 90-100 de minute, inregistrand un consum de 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 7. Scurt – foloseste apa la temperatura de 45 de grade Celsius, insa nu usuca vasele.
 8. Prespalare – recomadnat pentru inmuierea murdariei uscate, folosind apa la temperatura de admisie.

Nici pe partea de functii speciale, nu se lasa mai prejos, beneficiind de o multitudine de astfel de functii:

 • Home Connect – permite accesarea si comandarea electrocansicelor de pe telefon
 • Vario Speed Plus – reduce din durata totala a programelor.
 • Hygiene Plus – clatirea finala se realizeaza la temperatura de 70 de grade Celsius, pret de minim 10 minute, pentru o iefinizare corespunzatoare.
 • Extra Uscare – in cadrul ultimului ciclu de clatire, este folosita apa la temperatura ridicata, pentru o uscare cat mai buna.
 • InfoLight – este important pentru ca te va ajuta sa iti dai seama atunci cand masina spala sau cand a terminat de spalat.
 • Incarcare la jumatate – adapteaza resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – permite setarea orei de incepere a spalarii masinii.

Uscarea cu Zeolith asigura rezultate de uscare foarte bune chiar si pentru vasele din plastic, gratie circulatiei 3D a aerului.


Concluzii si pareri

Bosch SME68TX06E este o masina de spalat vase foarte buna, pe care personal o recomand. Acopera cam toate tipurile de nevoi, astfel ca va fi imposibil sa nu gasesti programul potrivit pentru o anumita necesitate.

Clientii s-au declarat foarte multumiti de produsul in cauza si afirma ca spala foarte bine vasele si intr-adevar functii si programele din dotare sunt foarte eficiente. Este silentioasa si foarte economica, iar acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun. Aici poti verifica oferta de pret curenta.

9.5

Pret

8.7/10

Calitate

9.7/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.6/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • numar mare de functii si programe
 • eficienta energetica
 • capacitate foarte mare
 • Info Light

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *