Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX08E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, Silence Plus, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMV46KX08E

Bosch SMV46KX08E este o masina de spalat vase incorporabila ce ofera o capacitate generoasa de 13 seturi, ideala si pentru familii mai mari. In principiu, asigura strictul necesar si ofera o ingrijire eficeinta vaselor. Te invitam in continuare sa afli mai multe detalii!

Masina Bosch SMV46KX08E ofera o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic anual de 262 kWh. Totodata, consumul anual de apa este de 2660 litri.

Este dotata cu suport pentru pahare si cos pentru tacamuri, ceea ce asigura o curatare eficienta a paharelor si tacamurilor.

Masoara 81.5 x 59.8 x 55 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 46 db, ceea ce inseamna ca nu te va deranja acustic in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Acest model este prevazut cu 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele si oalele foarte murdare, folosind apa la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza intre 125 si 135 de minute si consuma 12-15 litri de apa si 1.4 – 1.45 kWh energie electrica. Valorile variaza putin pentru ca este activat senzorul de incarcare.
 2. Auto – in cadrul acestui program sunt activi senzorul de turbiditate si senzorul de incarcare. Prin urmare, temperatura variaza intre 45 si 65 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 95 si 160 de minute, inregistrand un consum de 0.95-1.55 kWh energie electrica si 9-19 litri de apa.
 3. Eco – spala la temperatura de 50 de grade Celsius, avand o durata de 210 minute. Consuma doar 9.5 litri de apa si 0.82 kWh energie electrica.
 4. Spalare rapida – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 5. Pahare – potrivit pentru articole delicate, pentru ca temperatura de spalare este de doar 40 de grade Celsius. Dureaza 85-90 de minute si consuma 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – ideal pentru inmuierea resturilor uscate de mancare, avand un consum de 4 litri de apa, avand o durata de doar 15 minute.

In plus, nu lipsesc nici programele speciale, foarte eficiente:

 1. Igienizare masina – utilizand detergent special, acest program trebuie rulat fara fi in interior vase murdare.
 2. Vario Speed Plus – reduce consuderabil durata programelor, marind presiunea si temperatura apei.
 3. Hygiene Plus – presupune o igienizare corespunzatoare a vaselor, la finalul programului, timp de 10 minute se va utiliza apa la temperatura de 70 de grade Celsius. Ei bine, si consumul energetic va creste.
 4. Extra-uscare – in cadrul ultimului, temperatura apei va fi mai mare, pentru o uscare cat mai eficienta. Si in aceasta situatie, consumul energetic va creste.
 5. Incarcare  la jumatate – nu mai este nevoie sa astepti pana vei reusi sa incarci in totalitate masina, pentru ca aceasta va detecta cantitatea de vase adaugata si va adapta resursele necesare.

Concluzii si pareri

Din punctul meu de vedere, masina de spalat vase Bosch SMV46KX08E este un model eficient, suficient de incapator si prevazut cu toate programele importante, care nu ar trebui sa lipseasca din cadrul niciunei masini. Totodata, clientii confirma calitatea si eficienta sa, recomandand-o mai departe. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent, iar aici poti verifica oferta.

Review pe scurt: Bosch SMV46KX08E

9.3

Pret

9.2/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • incarcare la jumatate
 • incapatoare
 • economica
 • silentioasa
 • pret avantajos

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *