Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV24AX00E, 12 seturi, 4 programe, Clasa A+, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV24AX00E review

Bosch SMV24AX00E este o masina de spalat vase incorporabila, cea sigura strictul necesar despre care am ales sa discutam in cadrul acestui review. Te asteptam sa ne urmaresti in continuare si sa te convingi daca esti alegerea potrivita!

Masina Bosch SMV24AX00E pune la dispozitie o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 290 kWh. Totodata, consumul anual de apa a fost aproximat la 3300 litri.

Masina este prevazuta cu cos special unde vei aseza tacamurile astfel incat sa aiba parte de o curatare si igienizare corespunzatoare.

Prezinta o latime de aproximativ 60 cm si o greutate de 30 de kg.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 52 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Prezinta 4 programe de baza, dupa cum urmeaza:

  1. Intensiv – spalarea se realizeaza la temperatura de 70 de grade Celsius si este potrivit pentru vase si oale foarte murdare. Consuma 15 litri de apa si 1.5 kWh energie electrica. Dureaza 135 de minute.
  2. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului, inregistrand 11.7 litri de apa si 1.02 kWh energie electrica. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, avand o durata de 210 minute.
  3. Scurt – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Poate fi folosit zilnic pentru ca este potrivit pentru vase recent murdarite. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  4. Prespalare – dureaza 15 minute, timp in care consuma 4 litri de apa la temperatura de admisie, drept pentru care consumul energetic va fi infim, 0.05 kWh.

Ca si functie speciala, amintim de incarcare la jumatate ce permite detectarea cantitatii de vase, chiar daca masina nu a fost umpluta in totalitate, pentru a adapta resursele in functie de cantitatea adaugata.


Concluzii si pareri

In principiu, masina de spalat vase Bosch SMV24AX00E este un model destul de simplu, ce raspunde nevoilor de baza. Niu are foarte multe functii si programe, insa cele patru din dotare plus functia de incarcare la jumatate isi fac treaba eficient. Clientii confirma aceste aspecte sustinand ca ii ajuta foarte mult cu vasele murdare. Pentru o oferta de pret actuala, poti intra aici.

Pareri pe scurt: Bosch SMV24AX00E

8.5

Pret

8.2/10

Calitate

8.6/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

8.0/10

Argumente PRO

  • incarcare la jumatate
  • capacitate rezonabila

Argumente CONTRA

  • numar redus de programe si functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *