Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPI54M05EU, 9 seturi, 5 programe, Clasa A+, 45 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPI54M05EU

Bosch SPI54M05EU este un model de masina de spalat vase semi-incorporabil, in sensul ca aceasta va fi integrata in blat, insa va ramane display-ul la vedere. Face parte din seria a 6-a, fiind prevazuta cu o serie de tehnologii de ultima generatie.

Masina de vase Bosch SPI54M05EU ofera o capacitate de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de aproximativ 220 kWh. Totodata, consumul anual de apa este de 2380 litri.

In ceea ce priveste accesoriile din dotare, printre acestea se numara cosul cu sistem VarioFlex, cosurile Siver XXL cu maner, suprotul pentru tacamuri, cele doua suporturi pentru cesti pliabile pentru farfurii amplasate in sertarul superior si doua suporturi pentru cesti amplasate in setarul superior.

Inregistreaza un nivel al zgomotului de 44 dB, astfel ca nu te va deranja absolut deloc in timpul spalarii.

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 81.5 x 44.8 x 57.3 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina dispune de 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius si este potrivit pentru vasele foarte murdare, cu resturi uscate de murdarie. Consuma intre 11 si 14 litri de apa si 1.2 si 1.3 kWh energie electrica. Dureaza intre 125 si 135 de minute.
 2. Auto – este activat senzorul de incarcare si cel de turbiditate, de aceea, parametrii vor fi foarte variabili. Inregistreaza un consum de 7-16 litri de apa si 0.7 – 1.3 kWh energie electrica. Temperatura de spalare variaza intre 46 si 65 de grade Celsius, in timp ce durata este de 90-150 de minute.
 3. Eco – este cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse, astfel ca inregistreaza 8.5 litri de apa si 0.78 kWh energie electrica. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
 4. Intensive Smart – este un program pe care nu il gasim la alti producatori si se refera la spalarea la temperatura de 45 de grade, insa la o presiune foarte ridicata. Prin urmare, ar fi potrivit pentru vase foarte murdare, inregistrand un consum de apa de 11-14 litri si 0.95-1 kWh energie electrica. Are o durata cuprinsa intre 125 si 135 de eminute.
 5. Rapid – dureaza 29 de minute si inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica. Nu usuca vasele.

Totodata, prezinta si o serie de functii speciale foarte importante:

 • Incarcare la jumatate – potrivit in momentul in care masina nu este plina, dar totusi trebuie sa speli vasele, pentru ca aceasta functie va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Vario Speed – programele pot fi scurtate cu pana la 66%, folosind apa la o temperatura si presiune mai mare.
 • Programe ulterioara – poti programa masina de spalat pentru a isi incepe spalarea intr-un interval de pana la 24 de ore.

Concluzii si pareri

Bosch SPI54M05EU este o masina de spalat vase eficienta, ce asigura conditiile optime pentru ca vasele sa fie curatate bine de fiecare data. Clientii au declarat ca se descurca foarte bine, este suficient de incapatoare pentru nevoile lor si silentioasa. Pentru mai multe detalii si o oferta de pret actuala, poti intra aici.

8.9

Pret

8.7/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

8.8/10

Argumente PRO

 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate
 • silentioasa

Argumente CONTRA

 • lipsa program de prespalare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *