Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV68MX03E cu 14 seturi – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV68MX03E este un model de masina de spalat vase foarte interesanta ce ofera o gama extrem de variata de programe si functii pentru o eficienta pe masura. In plus, capacitatea oferita o face potrivita chiar si pentru familiile mai mare, insa mai multe detalii vom discuta in cele ce urmeaza.

Masina de vase Bosch SMV68MX03E este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, timp in care, este incadrata in cea mai performanta clasa de eficienta energetica si anume A+++, inregistrand un consum energetic extrem de mic. Producatorii ne prezinta niste statistici conform carora consumul energetic anual ar fi undeva la 235 kWh, iar cel de apa la 2660 litri.

In partea superioara a usii pe interior, a fost amplasat panoul de control ce prezinta o interfata foarte prietenoasa. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea optima a vaselor.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri incapatoare si flexibile, unde pot fi adaugate vase de diverse dimensiuni. Mai mult decat atat, pentru a obtine si mai mult spatiu, puteti rabata suportii mobili. In plus, tacamurile vor fi si ele introduse in cosul special.

Sistemul Aqua Stop din dotare previne eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. Acesta consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor ce opresc alimentarea cu apa in cazul identificarii vreunei probleme. In acelasi timp, tehnologia pentru protectia sticlei are rolul de a deduriza constant apa protejand vasele impotriva coroziunii.

Gratie motorului Eco Silence Drive, masina presupune o fucntionare silentioasa, inregistrand doar 44 dB, un consum energetic foarte mic si o durata mare de utilizare.

Aceasta masoara 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, cantarind aproximativ 45 de kg.

Programe si Functii speciale

Bosch SMV68MX03E are la baza 8 programe de spalare pe care le vom detalia in cele ce urmeaza:

 1. Intensiv – asigura o spalare intensiva vaselor foarte murdare si chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, impreuna cu o presiune foarte mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza de la 45 de grade Celsius pana la 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai eficient program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este recomandat pentru spalarile zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – este cel mai silentios program, dar foarte asemanator cu programul eco, fiind potrivit pentru spalarile zilnice. Poate fi folosit pentru vasele cu grad mediu de murdarie, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Rapid 60 – este ideal pentru sparile zilnice, pentru vase cu grad mediu de murdarie, spalarea realizandu-se la temperatura de 60 de grade Celsius.
 6. Delicate – este potrivit pentru articole sensibile, inclusiv pahare, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.
 7. Rapid 45 – presupune spalarea rapida a articolelor ceva mai sensibile, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius.
 8. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, ulterior, putand fi activat un program complet.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de programul de autocuratare ce vizeaza igienizarea cavitatii interioara a masinii, dar si de cateva functii speciale foarte interesante, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in raport cu cantitatea de vase adaugata.
 • Vario Speed Plus – presupune scurtarea duratei programelor de spalare cu pana la 60%.
 • Hygiene Plus – permite o igienizare optima vasleor prin cresterea temperaturii apei.
 • Extra uscare – ofera o uscare potrivita vaselor prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Extra stralucire – asigura o lustruire optima vaselor.
 • Energy Save – presupune reducerea consumului de resurse.
 • Programare intarziata – ofera posibilitatea amanarii orei de incepere a spalarii.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV68MX03E este un model de masina de spalat vase foarte bine dotat ce reuseste sa acopere integral orice tip de nevoi ati avea. Clientii au declarat ca isi face treaba exemplar, fiind in acelasi timp foarte incapatoare si deosebit de economica. De asemenea, apreciaza si diversitatea functiilor si programelor din dotare, ceea ce fac ca masina sa fie eficienta indiferent de nevoi. In opinia lor, raportul calitate/pret este unul corect.

Pareri pe scurt: Bosch SMV68MX03E

9.9

Pret

9.6/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret corect
 • Incapatoare
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe si functii
 • AquaStop, Autocuratare

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *