Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46IS00E – Review si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMI46IS00E este o masina de spalat vase interesanta, pregatita sa vina in ajutorul vostru si sa va scape definitiv de grija vaselor murdare. Poate fi o varianta buna de luat in considerare, insa nu inainte de a afla toate informatiile necesare despre produsul in cauza.

Masina de vase Bosch SMI46IS00E prezinta o capacitate de 13 seturi, fiind potrivita si pentru familiie cu mai multi membri. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic redus. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi de 262 kWh, iar cel de apa de 2660 litri.

Fiindca este un model sem-incoporabil, panoul de control este amplasat in exteriorul usii si ramane vizibil chiar si dupa ce ati integrat masina in mobila. Prezinta o interfata foarte intuitiva, iar in acelasi timp, permite monitorizarea timpului ramas pe la finalizarea programului. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a impiedica depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, in timp ce agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Cavitatea interioara este prevazut cu niste couri incapatoare si lfexibile, unde pot fi aduagate vase de orice fel. Pentru a obtine mai mult spatiu in vederea adaugarii tavilor, tigailor, oalelor si asa mai departe, putem rabata suportii mobili. Tot aici se afla si cosul special pentru tacamuri.

Este prezent si sistemul Aqua Stop ce are rolul de a preveni inundatiile. Acesta consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si colector de pardoseala, oprind alimentarea cu apa in cazul identificarii unei probleme. Totodata, tehnologia pentru protectia sticlei dedurizeaza continuu apa, pentru a preveni coroziunea sticlei.

Gratie motorului Eco Silence Drive, masina presupune un mod de functionare silentios, inregistrand 46 dB, rezistenta buna in timp si consum enegetic redus.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 57.3 cm adancime, cantarind 34 de kg.

Programe si functii speciale

Bosch SMI46IS00E dispune de 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, folosind si o presiune mare.
 2. Auto – este cel mai flexibil program datorita senzorului de incarcare si celui de turbiditate. Temperatura apei este cuprinsa in intervalul 45-65 grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, temperaura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – poate fi folosit pe parcursul noptii, caci presupune un mod de functionare silentios, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – pot fi spalate articole delicate, caci temperatura apei este de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta.
 6. 1h – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius fiind potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie.

De asemenea, sunt prezente si cateva functii speciale foarte interesante:

 • Vario speed plus – presupune scurtarea duratei anumitor programe de spalare, crescand temperatura si presiunea apei.
 • Extra uscare – asigura o uscare eficienta vaselor.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a programului selectat.
 • Machine care – presupune igienizarea cavitatii interioare a masinii folosind detergent special.

Concluzii si Pareri

Masina de spalat vase Bosch SMI46IS00E este un model incapator si economic, putand fi o alegere inspirata. Clientii sunt foarte multumiti de ea declarand ca isi face treaba foarte bine. Spala eficient vasele indiferent de gradul de murdarie, iar functiile din dotare sunt foarte bine gandite. Din punctul lor de vedere, raportul calitate/pret excelent.

Pareri pe scurt: Bosch SMI46IS00E

9.7

Pret

9.4/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.4/10

Functii

9.7/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Functii diversificate
 • Incapatoare
 • Economica
 • Display vizibil

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *