Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMV25CX03E – Review si Opinii

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV25CX03E este un model de masina de spalat vase incapatoare si eficienta, ce reuseste sa isi faca treaba foarte bine. In continuare, vom dezbate cele ami importante detalii despre produsul in discutie pentru a va putea forma o parere cat mai concisa.

Masina de vase Bosch SMV25CX03E prezinta o capacitate de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic redus. Producatorii estimeaza consumul energetic anual la 294 kWh, iar cel de apa la 3360 litri.

Pentru ca este un model incorporabil, panoul de control este localizat in partea superioara a usii pe interior. Dar, pentru ca nu ramane vizibil in timpul functionarii, producatorii au implementat sistemul Info Light. Acesta presupune proiectarea unei lumini rosii pe podea, daca va indica daca masina spala sau a terminat spalarea. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatirea. Sarea impiedica depunerile de calcar de pe suprafara vaselor si a componentelor interne, iar agentul de clatire lustruieste eficient vasele.

Cavitatea interioara este prevazuta cu niste cosuri incapatoare si flexibile, unde putem adauga vase de toate dimensiunile. Mai mult decat atat, putem rabata suportii mobili pentru a obtine mai mult spatiu pentru oale, tigai, tavi etc. Cosul vario este potrivit pentru adaugarea tacamurilor, acolo unde li se va asigura o ingrijire optima.

Este prezent si sistemul Aqua Stop care se refera la un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, ce va proteja casa impotriva inundatiilor. Mai mult decat atat, tehnologia pentru protectia sticlei dedurizeaza continuu apa pentru a preveni coroziunea sticlei.

In plus, fiind prevazuta cu motor Eco Silence Drive, masina este presupune un mod de functionare silentios, inregistrand numai 48 dB, dar si o buna fiabilitate.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Masina Bosch SMV25CX03E dispune de 5 programe de spalare dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.
 2. Auto – se poate adapta majoritatea situatiilor, fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei este de 45-65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivita pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – este cel mai silentios program si se aseamana foarte mult cu programul eco, temperatura apei fiind, deopotriva, 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – este recomandat pentru articolele delicate, temperatura apei fiind de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta.

In acelasi timp, masina dispune si de doua functii speciale foarte utile:

 • Vario Speed – presupune scurtarea duratei programelor de spalare cu pana la 50%.
 • Programare intarziata – vizeaza amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul nostru.

Concluzii si Pareri

Bosch SMV25CX03E este o masina de spalat vase care asigura o spalare eficienta vaselor, fiind usor de programat si de folosit. Clientii actuali sunt multumiti de modul in care masina spala si sustin ca nu au intampinat niciun fel de probleme. Programele din dotare sunt bine gandite, iar modul de functionare foarte silentios. Din puntul lor de vedere, raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Bosch SMV25CX03E

9.6

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

8.5/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Vario Speed
 • Sistem InfoLight
 • Incapatoare
 • Programare intarziata

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *