Masina de spalat vase partial incoporabila Bosch SMI68MS07E – Review si Informatii utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMI68MS07E este o masina de spalat vase deosebita, ce constituie un real ajutor pentru orice gospodina. Poate fi o alegere foarte interesanta, de incredere, insa mai intai de toate, va invitam sa descoperiti mai multe informatii utile despre produsul in cauza.

Masina de vase Bosch SMI68MS07E ofera o capacitate suficient de mare de 13 seturi, timp in care, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregirtans un consum energetic destuld e mmic. In principiu, anual consuma cam 262 kWh energie electrica si 1820 litri de apa.

Indata ce ati integrat-o in mobila, panoul de control ramane vizibil, putand astfel verifica oricand timpul ramas pana la finalizarea programului. De asemenea, tot aici regasim si doi indicatori foarte importanti si anume: cel pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea acestora.

Bosch SMI68MS07E displayCavitatea interioara este prevazuta cu doua cosuri incapatoare si flexibile, unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. In plus, putem rabata si suportii mobili pentru a putea introduce chiar si oale, tigai, tavi etc. Este prezent si cosul special pentru tacamuri unde li se va oferi o ingrijire optima.

Sistemul Aqua Stop din dotare este principalul responsabil pentru o functionare sigura. Acesta consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor, prevenind eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. Mai mult decat atat, tehnologia pentru protectia sticlei dedurizeaza regulat apa, astfel incat articolele din sticla sa nu se degradeze.

Personal, apreciez foarte mult si modul silentios de functionare al acestei masini, ce nu depaseste 42 dB.

Dimensiuniole acesteia sunt de 81.5 cm inlatime, 58.9 cm latime si 57.3 cm adancime, avand o greutate de 41 de kg.

Programe si Functii speciale

Bosch SMI68MS07E dispune de o gama foarte variata de progarme, extrem de bine gandite despre care vom discuta in continuare:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, caci temperatura apei ajunge la 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.
 2. Auto – este cel mai flexibil program, fiind controlat in totalitate de senzorul de incarcare, respectiv de cel de turbiditate. Temperatura apei variaza de la 45 pana la 65 de grade Celsius.
 3. Eco – este cel mai convenabil program din punct de vedere al consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
 4. Silence – ofera o spalare silentioasa, ceea ce inseamna ca poate fi folosit si pe timpul noptii. Se aseamana destul de mult cu programul eco, temperatura apei fiind si de aceasta data de 50 de grade Celsius.
 5. Pahare – asigura o spalare delicata articolelor sensibile, temperatura apei fiind de doar 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune redusa.
 6. 1h – are o durata de numai 60 de minute, temperatura de spalare fiind de 65 de grade Celsius.
 7. Rapid 45 – ofera o spalare rapida articolelor cu uun nivel redus de murdarie, temperatura de spalare fiind de 45 de grade Celsius.
 8. Prespalare – permite inmuierea resturilor uscate de murdarie.

Totodata, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale, deopotriva, extrem de utile:

 • Hygiene Plus – permite igienizarea optima a vasleor bebelusilor sau persoanelor alergice, prin cresterea temperaturii apei.
 • Incarcare la jumatate – vizeaza incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Vario Speed Plus – scurteaza durata programelor de spalare cu pana la 66%.
 • Extra uscare – presupune uscarea eficienta a vaselor, crescand temperatura apei la ultimul ciclu de clatire.
 • Zona intensiva – permite spalarea intensiva la nivelul unui cos, in restul cavitatii presiunea si temperatura apei fiind normale.
 • Programare intarziata – presupune amanarea orei de incepere a spalarii.
 • Machine care – vizeaza igienizarea interiorului masinii utilizand detergenti speciali.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI68MS07E este o alternativa foarte buna in materie de masini de spalat vase care, din punctul meu de vedere, merita toti banutii. Cumparatorii sustin ca isi face treaba impecabil, asa cum se asteptau apreciind diversitatea functiilor din dotare, dar si modul silentios si economic de functionare. Din punctul lor de vedere, a reprezentat o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Bosch SMI68MS07E

9.8

Pret

9.7/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.4/10

Functii

10.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Sistem Aqua Stop
 • Numar mare de programe si functii
 • Silentioasa
 • Incapatoare

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *