Masina de spalat vase incorporabila BOSCH SMV24AX03E – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BOSCH SMV24AX03E este o masina de spalat vase dotata cu strictul necesar reusind sa asigure o spalare eficienta vaselor. In continuare, va voi prezenta o serie de informatii utile pentru a verifica daca acest model este in concordanta cu nevoile si asteptarile voastre.

Masina de spalat vase BOSCH SMV24AX03E este dotata cu o capacitate de 12 seturi, timp in care, face parte din clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic decent. Conform estimarilor, consumul energetic anual ar fi de aproximativ 290 kWh, iar cel de apa 3300 litri.

Avand in vedere ca este un model ce se incorporeaza complet in mobila, panoul de control a fost amplasat in partea superioara a usii, insa pe interior. De aceea, a fost implementat sistemul Info Light care are rolul de a proiecta o lumina pe podea astfel incat sa va informeze cu privire la stadiul masinii, daca mai spala sau a terminat de spalat. Totodata, prezinta si doi indicatori foarte importanti: indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea ooptima a paharelor si a altor articole din sticla.

Interiorul masini este prevazut cu doua cosuri destul de incapatoare, unde pot fi introduse vase de toate dimensiunile. Mai mult decat atat, aveti posibilitatea de a rabata suportii mobili din plastic pentru a obtine mai mult spatiu pentru adaugarea oalelor, tigailor, tavilor etc. Este prezent si cosul special pentru tacamuri.

De asemenea, este prezent si sistemul Aqua Stop ce are rolul de a preveni eventualele pagube pe care le-ar putea produce apa. Acesta consta intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor ce opreste imediat alimentarea cu apa in cazul identificiarii unei probleme.

Presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand 50 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 cm inaltime, 59.8 cm latime si 55 cm adancime, cantarind aproximativ 30 de kg.

Programe si Functii speciale

BOSCH SMV24AX03E are la baza numai 4 programe de spalare, pe care le vom detalia putin in continuare:

  1. Intensiv – este programul potrivit vaselor foarte murdare, dar si rezistente, caci temperatura de spalare ajunge pana la 70 de grade Celsius, folosind si o presiune destul de mare a apei.
  2. Normal – este recomandat pentru vase cu grad normal de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
  3. Eco – este cel mai economic program, insa poate fi folosit pentru spalarile de zi cu zi, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius.
  4. 1h – dureaza numai 60 de minute si este potrivit pentru vase recent murdarite. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius.

Concluzii si Pareri

BOSCH SMV24AX03E este o masina de spalat vase destul de simpla, dar eficienta, dotata cu cele mai importante programe. Clientii sustin ca isi face treaba fara probleme, este usor de setat si de foarte mare folos in orice bucatarie. In opinia lor, raportul calitate/pret este rezonabil.

Pareri pe scurt: BOSCH SMV24AX03E

8.7

Pret

8.2/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

8.3/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret rezonabil
  • Info Light
  • Sistem Aqua Stop
  • Cosuri flexibile

Argumente CONTRA

  • Lipsa functii speciale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *