Masina de spalat vase Bosch SMS25AW05E, 12 Seturi, 5 Programe, 60 cm, Clasa A++, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMS25AW05E

Bosch SMS25AW05E este un model simplu, dar practic in orice bucatarie, ce face parte din seria a 2-a a electrocansicelor Bosch. Asigura strictul necesar, ceea ce pentru multi cumparatori este esential. Va invitam in continuare sa aflati mai multe detalii, pentru a va forma o parere cat mai obiectiva!

Bosch SMS25AW05E ofera o capacitate de 12 seturi fiind potrivita si pentru familii mai mari. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum redus de energeie electrica. Producatorii au estimat consumul energetic anual de 258 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Pe display-ul masinii va fi afisat in permanenta timpul ramas din programul de spalare care ruleaza.

Masina masoara 84.5 x 60 x 60 cm (l x L x A).

Inregistreaza un nivel al zgomotului de 48 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja in timpul functionarii.

Programe si functii speciale

 1. Intensiv – spalarea se realizeaza la temperatura de 70 de grade Celsius, drept pentru care este potrivit pentru vase, oale, cratite foarte murdare. Dureaza aproximativ 2 ore.
 2. Normal – este potrivit pentru spalarile zilnice, inregistrand un consum de 14 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica. Dureaza 120 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius.
 3. Eco – spala la temperatura de 50 de grade Celsius si inregistreaza un consum de 0.9 kWh energie electrica si 10 litri de apa. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius si este mai degraba potrivit pentru spalarile zilnice.
 4. Spalare rapida – dureaza doar o ora, la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – este recomandat pentru inmuierea murdariei de pe vase inregistrand un consum de 4 litri de apa si 0.05 kWh energie electrica. Dureaza 15 minute.

In acelasi timp, sunt prezente si cateva functii speciale:

 • Incarcare la jumatate – atunci cand masina nu este plina, activand aceasta functie, resursele vor fi adaptate in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Vario Speed Plus – scurteaza durata programelor cu pana la 66%.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul tau.

Concluzii si pareri

Bosch SMS25AW05E este o masina de spalat vase rezonabila, cu care iti poti face treaba foarte bine. Clientii sustin ca spala eficient vasele, este foarte silentioasa si nu au intampinat probleme cu aceasta. Sunt de parere ca raportul calitate/pret este rezonabil, iar aici poti consulta oferta actuala.

9

Pret

8.6/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.3/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • incarcare la jumatate
 • programare intarziata
 • capacitate rezonabila

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *