Masina de spalat vase Bosch SMS45GI01E, 12 seturi, 5 programe, Clasa A++, 60 cm, Inox anti-amprenta

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SMS45GI01E

Bosch SMS45GI01E este un model foarte simpatic, ce te poate ajuta foarte mult in bucatarie, pentru a scapa de problema vaselor murdare. Face parte din seria a 4-a a electrocasnicelor Bosch, fiind dotata cu cele mai importante programe si functii. Sa vedem despre ce este vorba!

Masina de spalat vase Bosch SMS45GI01E ofera o capacitate de 12 seturi, fiind suficient de mare chiar si pentru o familie cu copii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce asigura un consum energetic redus, aproximat undeva la 258 kWh/an. In acelasi timp, consumul anual de apa este de aproximativ 2660 litri.

Pe display va fi afisat pe toata durata spalarii, timpul ramas pana la terminare. De asemenea, pe panou va fi afisat si indicatorul pentru sare, ce te va ajuta sa stii cand este nevoie sa adaugi.

Masina prezinta o latime de 60 cm, avand o greutate de 49 de kg.

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 44 dB, o valoare insuficient de mare care sa asigura disconfort acustic.

Programe si functii speciale

Este dotata cu 5 programe de baza si anume:

 1. Intensiv – ideal pentru vasele si oalele foarte murdare, dar si rezistente, pentru ca foloseste apa la temperatura de 70 de grade Celsius si o presiune destul de ridicata. Are o durata de 125-135 de minute si inregistreaza un consum de 12-15 litri de apa si 1.4-1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – impreuna cu senzorul de incarcare, este activ si Aqua Senzor, astfel ca valorile vor varia destul de mult. Durata poate fi 95-160 de minute, iar temperatura de 45-65 de grade Celsius. Consuma 0.95-1.55 kWh energie electrica si 9-19 litri de apa.
 3. Eco – inregistreaza cel mai mic consum – 9.5 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica, avand o durata ceva mai mare, de 210 de minute. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, fiind potrivit pentru spalarile zilnice.
 4. Pahare – recomandat pentru vasele sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius. Consuma intre 11 si 14 litri de apa si 0.85 si 0.9 kWh energie electrica. Dureaza intre 85 si 90 de minute.
 5. 1h – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Poate fi folosit pentru spalarile zilnice, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

In plus, sunt prezente si o serie de functii speciale:

 • Igienizare masina – adaugi detergent special, iar cavitatea interioara va fi igienizata.
 • Extra-dry – uscare suplimentare folosind apa la temperaturi ridicate in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Hygiene Plus – igienizarea eficienta la sfarsitul programului, ideal pentru vasele celor mici.
 • Vario Speed Plus – reduce durata programelor de spalare cu pana la 40%.
 • Programare intarziata – amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-24 de ore.

Concluzii si pareri

In principiu, Bosch SMS45GI01E este o masina buna, care isi face treaba in parametrii optimi. Clientii sunt de parere ca este o masina foarte buna, cu ajutorul careia isi fac treaba fara probleme. Este suficient de incapatoare, iar programele sunt multumitoare. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul bun. Pentru a vizualiza si o oferta de pret actuala, poti intra aici.

9.5

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Eficienta energetica
 • Functii variate
 • Spatioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *