Masina de spalat vase BOSCH SPS54M88EU, 9 seturi, 5 programe, 45 cm, A++, Inox

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

BOSCH SPS54M88EU

BOSCH SPS54M88EU  este o masina de spalat vase foarte utila in orice bucatarie, cu atat mai mult daca aveti si copii, iar dupa fiecare masa, inevitabil chiuveta se umple de vase murdare. Este timpul sa luati atitudine, asa ca va recomandam, indiferent de modelul de masina despre care discutam, sa va informati foarte bine in prealabil.

Masina BOSCH SPS54M88EU ofera o capacitate de 9 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic decent.

Nivelul de zgomot produs nu depaseste 46 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja in timpul spalarii.

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 84.5 x 45 x 60 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Acest model a fost dotat cu 5 programe de baza si anume:

 1. Intensiv – spalarea se realizeaza la temperatura de 70 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vasele, oalele rezistente, dar si foarte murdare. Dat fiindca senzoul de incarcare este activ, consumul de apa variaza intre 11 si 14 litri, iar cel energetic intre 1.2 si 1.3 kWh. Totodata, acesta are o durata cuprinsa intre 125 si 135 de minute.
 2. Auto – senzorul de turbiditate si cel de incarcare vor fi activi, monitorizand cantitatea si temperatura de apa, regleza cosnumul si durata. In acest context, temperatura de spalare variza intre 45 si 65 de grade Celsius, consumul de apa intre 7 si 16 litri, iar cel energetic intre 0.7 si 1.3 kWh. Dureaza intre 90 si 150 de minute.
 3. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului, inregistrand 8.5 litri de apa si 0.7 kWh enegie electrica. Spalarea se realizeaza la temperatura de 50 de grade Celsius, avand o durata de 195 de minute.
 4. De noapte – este foarte lung, insa foarte silentios, astfel ca poate fi folosit si pe timpul noptii. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, inregistrand 9 litri de apa si 0.78-0.8 kWh energie electrica. Dureaza intre 235 si 240 de minute.
 5. Quick – dureaza doar 29 de minute, inregistrand 9 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica. Temperatura de spalare este de 45 de grade Celsius si nu prezinta ciclu de uscare.

Totodata, exista o serie de functii speciale care completeaza aceste programe:

 • Zona intensiva – presupune existenta unei zone speciale amplasata sub cosul inferior, unde va spala la o presiune ridicata. Aici poti aseza vasele si oalele foarte murdare. In acelasi timp, farfuriile din cosul inferior vor fi spalate la o presiune normala.
 • Vario Speed Plus – permite reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 50% prin marirea presiunii apei si a temperaturii de spalare.
 • Incarcare la jumatate – adapteaza resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 1-24 de ore.

  Concluzii si pareri

BOSCH SPS54M88EU este o masina de spalat vase rezonabila, despre care pot spune ca isi face treaba in parametrii optimi. Clientii sustin ca este suficient de incapatoare pentru nevoile lor, spala bine vasele, iar programele din dotare sunt eficiente. In plus, acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este rezonabil, iar aici poti verifica oferta curenta.

9

Pret

8.8/10

Calitate

9.0/10

Fiabilitate

9.4/10

Eficienta energetica

8.7/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate
 • economica
 • silentioasa

Argumente CONTRA

 • lipsa program de prespalare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *