Masina de spalat vase partial incoporabila Bosch SMI46GB01E

Masina de spalat vase partial incoporabila Bosch SMI46GB01E – Review detaliat si Sfaturi utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMI46GB01E este un model de masina de spalat vase partial incorporabil ce reuseste sa ofere o ingrijire optima vaselor, indiferent de gradul de murdarie. In plus, este foarte usor de folosit si de setat chiar si de cei fara o experienta anterioara cu o masina de spalat vase.

Masina de spalat vase Bosch SMI46GB01E este prevazuta cu o capacitate de 12 seturi, ceea ce o face potrivita pentru o familie cu aproximativ 3 membri. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, asigurand un consum energetic redus.

Pentru ca este un model partial incorporabil, odata integrata in mobila, panoul de control ramane vizibil pe toata durata functionarii. Astfel, poti monitoriza oricand timpul ramas pana la finalizarea programului de spalare. In plus, dispune de o interfata intuitiva ce iti va permite sa gasesti foarte rapid functiile dorite. Tot aici se afla indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire, care te vor anunta cand este necesara aduagarea unei cantitati suplimentare. Sarea joaca un rol deosebit de important in activitatea masinii fiindca previne depunerile de calcar atat pe suprafata vaselor, cat si pe componentele interne ale masinii.
Display Bosch SMI46GB01E

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile, ce iti permit adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Poti rabata suportii pliabili din plastic pentru a obtine spatiu suplimentar pentru a adauga tavi, tigai, oale si asa mai departe. In plus, cu ajutorul setarului rectabil Vario Drawer, tacamurile si ustensilele mici de bucatarie vor fi curatate si igienizate corerspunzator.

Cu ajutorul sistemului AquaStop poti preveni inundatiile acesta constant intr-un furtun de alimentare cu perete dublu, o supapa de siguranta si un colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor. In plus, tehnologia pentru protectia sticlei previne coroziunea sticlei, ajustand in mod automat nivelul de duritate al apei.

De asemenea, presupune un mod de functionare destul de silentios, inregistrand numai 46 dB. Dimensiunile acestei masini sunt de 81.5 x 59.8 x 57.3 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

Masina de spalat vase Bosch SMI46GB01E este prevazuta cu 6 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este recomandat pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Pentru ca este activ senzorul de incarcare, durata variaza intre 125-135 de minute, inregistrand un consum de 12-15 litri de apa si 1.45-1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este cel mai flexibil program fiind activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate. Temperatura apei variaza intre 45-65 de grade Celsius, iar durata intre 95-160 de minute. Inregistreaza un consum de 9-19 litri de apa si 0.95-1.55 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru vasele cu grad normal de murdarie, fiindca temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute, timp in care consuma 9.5 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 4. Pahare – ofera o ingrijire delicata vaseor, temperatura de spalare fiind de doar 40 de grade Celsius. Este activ senzorul de incarcare, motiv pentru care consumul variaza intre 11-14 litri de apa si 0.85-0.9 kWh energie electrica.
 5. 1h – dureaza 60 de minute, timp in care spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica. Este potrivit pentru spalarile zilnice.
 6. Prespalare – presupune inmuierea murdariei uscate de pe vase, folosind 4 litri de apa la temperatura de admisie, timp de 15 minute.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de program de autocuratare care presupune igienizarea cavitatii interioare a aparatului folosind detergent special in acest sens. In plus, aceasta detine si cateva functii speciale foarte utile:

 • Extra-uscare – asigura o uscare eficienta prin cresterea temperaturii apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Hygiene+ – ofera o igienizare optima vaselor, la finalul programului, utilizand apa la temperatura de 70 de grade Celsius, pret de minim 10 minute.
 • Vario Speed Plus – reduce durata programelor de spalare datorita cresterii presiunii apei.

Concluzii si Pareri

Bosch SMI46GB01E este o masina  de spalat foarte buna ce asigura o spalare optima si o rezistenta buna in timp. Clientii sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca masina face fata oricarui nivel de murdarie,  este foarte silentioasa si extrem de utila in orice bucatarie. In   plus, apreciaza foarte mult faptul ca display-ul ramane vizibil, ceea ce este un mare plus. Acestia o recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret foarte bun.

Review pe scurt: Bosch SMI46GB01E

9.6

Pret

9.5/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

9.9/10

Eficienta energetica

9.2/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Functii diversificate
 • Sistem AquaStop
 • Display vizibil
 • Functionare silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *