Masina de spalat vase Bosch SCE52M65EU cu 8 seturi – Review complet si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SCE52M65EU este o masina de spalat vase foarte buna, ce pune la dispozitie cele mai importante programe si functii pentru a face fata cu brio tuturor tipurilor de murdarie. Va invitam sa aflati mai multe detalii in continuare pentru a verifica daca este ceea ce cautati!

Masina de spalat vase Bosch SCE52M65EU este prevazuta cu o capacitate de 8 seturi, fiind potrivita pentru un cuplu. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 205 kW, iar cel de apa la 2520 litri.

Panoul de control este amplasat frontal, iar prin intermediul sau puteti verifica timpul ramas pana la finalizarea programului. In acelasi timp, prezinta o interfata foarte intuitiva beneficiind de un numar redus de butoane. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea prezinta un rol foarte important in activitatea masinii fiindca datorita ei calcarul nu se va depune pe suprafata vaselor sau pe componentele interne ale masinii.

Display Bosch SCE52M65EU

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri flexibile, unde puteti adauga vase de deiverse dimensiuni. Rabatand suportii mobili din plastic, puteti obtine spatiu suplimentar pentru adaugarea articolelor mai mari. De asemenea, tacamurile vor fi asezate in cosul special unde li se va oferi o ingrijire si igienizare corespunzatoare.

Mai mult decat atat, puteti programa masina sa inceapa spalarea in absenta voastra, fiindca beneficiaza de sistemul Aqua Stop ce previne eventualele inundatii.

Aceasta masoara 59.5 cm inaltime, 59.5 cm latime si 50 cm adancime.

Programe si functii speciale

Masina Bosch SCE52M65EU beneficiaza de 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – ofera o spalare intensiva vaselor foarte murdare sau chiar cu rest uscate de murdarie, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Fiind activ senzorul de incarcare, consumul variaza intre 8.5-10.5 litri de apa si 1-1.2 kWh energie electrica, avand o durata de 125-130 de minute.
 2. Auto – este activ atat senzorul de incarcare, cat si cel de turbiditate, astfel ca temperatura variaza intre 45-65 de grade Celsius. Dureaza 105-170 de minute, timp in care consuma 6-12 litri de apa si 0.6-1.5 kWh energie electrica.
 3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius.
 4. Delicat – este potrivit pentru articolele sensibile, caci temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, alaturi de o presiune scazuta a apei. Este activ senzorul de incarcare, drept pentru care durata variaza intre 80-85 de minute, iar consumul intre 6-7.6 litri de apa si 0.5-0.55 kWh energie electrica.
 5. Rapid – dureaza doar 35 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 6.5 litri de apa si 0.5 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina beneficiaza si de cateva functii speciale, dupa cum urmeaza:

 • Vario Speed Plus – permite reducerea duratei programelor de spalare cu pana la 66% fara a afecta calitatea spalarii. Acest lucru este posibil prin cresterea temperaturii si a presiunii apei.
 • Igienizare – presupune o igienizare atenta vaselor, cel putin 10 minute la temperatura de 70 de grade Celsius, fiind ideala pentru vaselor bebelusilor sau persoanelor cu alergii.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

Concluzii si Pareri

Bosch SCE52M65EU este o masina de spalat vase ce functioneaza eficient, foarte usor de folosit si bine organizata. Clientii actuali sunt foarte multumiti de alegerea facuta si sustin ca masina spala foarte bine vasele, inclusiv oale si tigai. Este foarte usor de programat, iar faptul ca o pot programa pentru a isi incepe spalarea la o anumita ora constituie un mare avantaj. O recomanda mai departe si considera raportul calitate/pret bun.

Pareri pe scurt: Bosch SCE52M65EU

9.2

Pret

9.0/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Display vizibil
 • Programare intarziata
 • Functionare silentioasa
 • Sistem Aqua Stop

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *