Masina de spalat vase semi-incorporabila Beko DSN15420X cu 14 seturi si 5 programe – Review complet si Pareri de la clienti

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de oferte de Crazy Days doar la eMAG!

 Beko DSN15420X

Beko DSN15420X este un model semi-incorporabil ce face fata chiar si unor familii numeroase, reprezentand o alternativa interesanta in acest sens. Fiind semi-incorporabila, va ramane vizibila partea superioara, adica display-ul, respectiv panoul de control.

Masina de spalat vase Beko DSN15420X ofera o capacitate de 14 seturi, ceea ce o face ideala chiar si pentru familii mai mari. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, ceea ce inseamna un consum energetic redus. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 266 kWh.

Pe usa masinii, se afla dispenserul unde vei adauga detergentul de vase, iar acesta este prevazut cu sistem de inchidere prin glisare, permitand o utilizare rapida si facila.

Motorul ProSmart Inverter asigura un nivel de fiabilitate ridicat, dar si performanta la spalare. In plus, motorul cu viteza adaptabila iti va permite utilizarea nivelului optim de resurse.

Masina este echipata cu un brat pulverizator robust, astfel ca jetul de apa va permite curatarea eficienta a vaselor, patrunzand chiar si in zonele greu accesibile.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 x 59.8 x 57 cm (l x L x A) si cantareste 36 kg.

In ceea ce priveste nivelul zgomotului redus, acesta nu depaseste 46 dB, astfel ca in timpul spalarii, nu te va deranja.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – spala la temperatura de 50 de grade Celsius, drept pentru care va fi potrivita pentru vase cu grad mediu de murdarie, adica pentru spalari zilnice. Inreigstreaza un consum de doar 0.93 kWh energie electrica si 11 litri de apa. Are o o durata de 223 de minute.
 2. Intensiva – spalarea se realizeaza la temperatura de 70 de grade Celsius, iar presiunea apei este destul de mare, drept pentru care va fi potrivit pentru vase, oale si tigai foarte murdare, dar si rezistente. Inregistreaza un consum de 17.8 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica, timp de 148 de minute.
 3. Clean&Shine – este programul potirvit pentru farfurii cu grad ridicat de murdarie, spaland la teperatura de 65 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 11.8 litri de apa si 1.38 kWh energie electrica, alaturi de o durata de 96 de minute.
 4. Quick&Shine – spalarea se realizeaza la temperatura de 60 de grade Celsius, insa are o durata de 58 de minute. Pot fi adaugate vase cu grad mediu de murdarie, avand un consum de 11.4 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 5. Mini 30 – este un program mai scurt, ce are o durata de 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Nu are ciclu de prespalare, clatire sau uscare. Consuma 11.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.

In plus, masina est eprevazuta si cu o serie de functii speciale, deopotriva, foarte utile:

 • Fast+ – permite scurtarea programelor si, implicit si consumul de resurse. Acest lucru este posibil prin cresterea presiunii apei.
 • Incarcare la jumatate – cu atat mai mult daca discutam despre o masina cu o capacitate foarte mare, era obligatoriu ca aceasta functie sa existe. Presupune adaptarea resurselor in functie de cantitatea de vase adaugata, chiar daca masina nu este plina in totalitate.
 • Detergent tableta – in cauzl in care folosesti acei detergenti speciali, masina va trebui sa faca anumite ajustari, fiindca in mod normal, nu se obtine o uscare tocmai eficienta.
 • Programare intarziata –permite amanarea pornirii masinii in intervale de 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si Pareri

Beko DSN15420X este o masina de spalat incapatoare, ce asigura strictul necesar, fiind dotata cu cele mai importante programe si functii cu ajutorul carora vei reusi sa iti faci treaba foarte bine. Clientii au declarat ca aceasta masina isi face treaba foarte bine si spala vasele eficient. Programele din dotare reusesc sa curete vasle indiferent de gradul de murdarie, iar cumparatorii sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun. Aici poti beneficia de o oferta de pret avantajoasa.

Recenzii pe scurt: Beko DSN15420X

9.2

Pret

9.3/10

Calitate

9.3/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret bun
 • Capacitate foarte mare
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • Fast+

Argumente CONTRA

 • Lipsa program de prespalare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *