Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN28423, 14 seturi, 8 programe, Clasa A++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DIN28423 Recenzii

Beko DIN28423 este masina potrivita chiar si pentru familiile mai mari, prevazuta cu o serie de functii si tehnologii interesante. Mai mult decat atat, vine la pachet cu o oferta de pret foarte atractiva, insa pana atunci, iti propunem sa o cunosti mai bine si sa descoperi daca este intr-adevar ceea ce cauti.

Masina de spalat vase Beko DIN28423 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, fiind potrivita pentru familii mai mari. De asemenea, face fata cu brio si in cazul petrecerilor organizate cu prietenii si rudele. Este suficient de incapatoare si se adapteaza nevoilor tale, astfel ca nu va fi nevoie de mai multe incarcari pentru spalarea tuturor vaselor.

In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic decent. In principiu, producatorii vin si cu niste estimari si anume acestia sustin ca ar inregistra anual un consum energetic de aproximativ 266 kW, iar de apa 3080 litri.

Gratie bratului rotativ, vasele vor fi spalate mult mai bine. Acesta promite o igienizare a vaselor de pana la 5 ori mai mare. Are capacitatea de a se roti la un unghi de 180 de grade si este amplasat in partea inferioara a masinii, acolo unde si preisunea apei este mai ridicata. Totodata, suportii pentru farfurii amplasati in cosul inferiori pot fi pliati simplu si rapid, pentru a face loc tavilor, platouri de mari dimensiuni. Discutam astfel de o flexibilitate ridicata in ceea ce priveste organizarea interioara a masinii, ceea ce este un lucru de apreciat si de luat in calcul in alegerea modelului potrivit.

Dispenserul unde vei adauga detergentul de avse este prevazut cu sistem de inchidere prin glisare, ceea ce iti va permite o manevrare foarte facila. Totodata, este amplasat in partea de sus a usii pentru un acces rapid.

Gratie motorului ProSmart Inverter, masina promite sa atinga performante ridicata, dar si o buna fiabilitate. In plus, acest motor cu viteza adaptabila permite alegerea nivelului optim de resurse necesare.

Totodata, tehnologia Steam Gloss trateaza cu atentie paharele si vasele din portelan pentru ca acestea sa arate ca noi. Acest lucru presupune ca in cele 10 minute suplimentare, pana la terminarea programului, sa se asigure performante superioare de uscare, fara a isi pierde din stralucire.

Mai mult decat atat, masina de vase Beko DIN28423 detine un brat pulverizator mai robust, astfel ca jetul de apa mai puternic asigura o curatare potrivita a vaselor, indiferent de gradul de murdarie de pe suprafata lor.

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 81.8×59.8×55 cm (l x L x A) si are o greutate de 37.5 kg.

In acelasi timp, nivelul de zgomot produs este rezonabil, de 44 dB, ceea ce inseamna ca nu te va deranja absolut deloc in timpul functionarii.

Programe si functii speciale

Modelul in discutie este prevazut cu 8+1 programe foarte bine gandite si destul de diversificate:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, pentru vase cu grad mediu de murdarie. Temperatura apei este de 50 de grade Celsius si inregistreaza un consum de 0.93 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa, pret de 220 de minute.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzor, astfel ca detectand murdaria va ajusta temperatura apei, durata, dar si consumul de resurse. Astfel, temperatura variaza intre 40 si 65 de grade Celsius, iar conumul intre 9.4-12.6 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica. Durata este curprinsa intre 110 si 178 de minute.
 3. Aquaflex – presupune spalarea la o temperatura si o presiune ridicata la nivelul cosului inferior, aici putand fi adaugate oale, vase si articole murdare, iar la nivelul cosului superior, poti adauga articole delicate, cum ar fi paharele. Consuma 19 litri de apa si 1.53 kWh, avand o durata de 203 minute.
 4. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare, dar si rezistente, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius. Consumul de resurse este ceva mai ridicat si anume 1.51 kWh energie electrica si 16.8 litri de apa.
 5. Quick&Shine – dureaza doar 58 de minute si este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie. Temperatura de spalare este de 60 de grade Celsius si consuma 10.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 6. Glass Care – este potrivit pentru articole foarte sensibile precum pahare, portelanuri, pentru ca spala la temperatura de 40 de grade Celsius, la o presiune destul de scazuta. Dureaza 120 de minute si inregistreaza un consum de 13.6 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 7. Mini 30 – dupa cum sugereaza si numele, dureaza 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Consuma 10.8 litri de apa, ins anu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – dureaza 14 minute si consuma 4 litri de apa. Este ideal pentru inmuierea murdariei intarite de pe suprafata vaselor.
 9. InnerClean – vizeaza curatarea interioara a masinii.

Sigur ca si in acest caz sunt prezente o serie de functii speciale foarte utile, cum ar fi:

 • Incarcare la jumatate – permite economisirea de resurse, pentru ca masina va adapta respectivele resurse in functie de cantitatea de vase adaugata. Nu modifica temperatura de spalare sau durata programelor, ci doar resursele necesare.
 • AquaIntense – elicea amplasata sub cosul inferior care pulverizeaza apa la o presiune foarte mare se va activa odata cu aceasta functie. Vasele asezate deasupra acestuia sunt spalate la o presiune ridicata, iar articolele mai putin murdare si delicate din cosul inferior si superior vor fi protejate.
 • Fast+ – permite scurtarea programelor de spalare, prin marirerea presiunii, obtinand aceleasi rezultate eficiente la spalare.
 • SteamGloss – presupune igienizarea adecvata si uscarea eficienta a vaselor, crescand temperatura in cadrul ultimului ciclu de clatire.
 • Tablete – masina sti atunci cand folosim tablete combinate sau praf, iar in functie de acestea va realiza ajustarile necesare pentru o uscare eficienta.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in intervalul 0-24 de ore.

Concluzii si pareri

Beko DIN28423 este o masina de spalat incapatoare si foarte bine dotata, pe care o recomandam cu incredere. Reuseste sa curete si sa igienizeze foarte bine vasele, timp in care tu vei putea face altceva. La randul lor, si clientii se declara incantati de aceasta masina si sustin ca este intr-adevar foarte incapatoare, iar programele din dotare sunt suficient de diversificate pentru a acoperi orice tip de nevoi. Considera a fi o achizite excelenta si apreciaza raportul calitate/pret foarte avantajos. In plus, aici poti beneficia de o oferta de pret tentanta.

Review pe scurt: Beko DIN28423

9.4

Pret

9.6/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.8/10

Functii

9.6/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Numar mare de programe
 • Capacitate foarte mare
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *