Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN26410, 14 seturi, 6 programe, Clasa A+, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Beko DIN26410

Beko DIN26410 este masina potrivita pentru familii numeroase, care isi doresc sa scape de grila vaselor murdare si apeleaza la o solutie eficienta si rapida. Te ajuta sa economisesti timp pretios, pe care il poti petrece altfel, cum ar fi cu cei dragi, in timp ce masina se ocupa de vase.

Masina Beko DIN26410 ofera o capacitate ultra-generoasa de 14 seturi, de aceea, o recomand chiar si pentru cele mai numeroase familii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. Producatorii vin si cu niste estimari si sustin ca acest model inregistreaza un consum energetic anual de aproximativ 299 kW, iar cel de apa, de aproximativ 3080 litri.

In partea superioara a usii, pe interior, se afla panoul ce dispune de o interfata simpla si prietenoasa. De asemenea, prezinta si un afisaj LED unde va fi indicat timpul ramas pana la sfarsitul programului, temperatura apei si etapa din ciclul de spalare. Tot aici. va aparea si indicatorul pentru clatirea suplimentara in cazul in care va fi nevoie sa realimentezi rezervorul cu aditiv de clatire. De asemenea, poate aparea si indicatorul de sare care te va avertiza sa adaugi sare.

Un sistem foarte util cu care a fost prevazuta masina se refera la Info-Light, adica proiectarea unei lumini pe podea ce ne va tine la curent cu stadiu de spalare. Vei putea deschida usa la masina doar in momentul in care va disparea punctul luminos de pe podea.

Gratie motorului Pro Smart cu preisune variabila FlexiPower si gratie Sensor System, discutam de o flexibilitate foarte mare si un proces automatizat, astfel reusind sa economiseasca apa si energie. Astfel, discutam de un motor brushless, vine la pachet cu o serie de avantaje precum nivelul redus de zgomot, fara vibratii, dar si un control imbunatatit al turatiei si eliminarea emisiilor electromagnetice. In plus, asigura si o durabilitate ridicata si o buna rezistenta in timp.

Pentru rezultate optime, cantitatea de sare va fi distribuita in mod automat in functie de gradul de duritate al apei. Este esential ca apa utilizata sa fie derurizata, pentru a nu ramane urme pe vase, pahare, dar si pentru a asigura cele mai bune conditii de functionare masinii de spaalat.

Dozatorul pentru detergenti se alfa pe usa in interiorul masinii si este prevazut cu un indicator de nivel cu semnalizare pe panoul de control. In plus, setarul pentru detergent detine un sistem de inchidere prin glisare, ce presupune o manevrare facila.

Gratie spatiului Tray Wash ce detine un design special, ai posibilitatea de a spala trei tavi in acelasi timp de cuptor, doua tavi in cosul inferior si una in cosul superior.

Nu lipseste nici cosul detasabil Vario ce poate fi amplasat foarte rapid in cosul inferior, pentru a obtine spatiu suplimentar pentru asezarea tacamurilor. Partea si mai interesanta este ca respectivul cos pentru tacamuri poate fi detasat si depozitat chiar in dulap.

Un alt element foarte interesant la aceasta masina se refera la sistemul de iluminare interioara, care se va activa in mod automat in momentul pornirii programului si va ramane pornita pana la terminarea programului. Tehnologia Steam Gloss asigura cele mai bune conditii pentru ca vasele sa fie perfect uscate, totusi, fara a isi pierde din stralucire.

Activand modul All in One prin apasarea butonului respectiv va ajusta in mod automat modul de functionare pentru utilizarea detergentului sub forma de tablete. Totodata, sistemul Aqua Safe+ te va proteja excelent impotriva scurgerilor care pot aparea.

Printre accesoriile din dotare se numara cosul cu sistem Vario Flex, suportul pentru cesti, cosurile silver XXL si doua suporturi pliabile pentru farfurii.

In plus, detine un brat pulverizator mai robsut, astfel ca jetul de apa mai puternic asigura o curatare cat mai eficienta a vaselor, indiferent de gradul de murdarie.

Dimensiunile masinii sunt de 81.8 x 59.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 33.5 kg.

Nivelul de zgomot nu depaseste 48 dB, insa nu este un nivel care sa creeze un real disconfort acustic.

Programe si functii speciale

Masina este dotata cu 6+1 programe de spalare, pe care le vom detalia in continuare:

 1. InnerClean – nu se refera la spalarea propriu-zisa a vaselor, ci la autocuratarea masinii, insa trebuie adaugat detergent special. Dureaza 75 de minute si consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 2. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum de doar 1.05 kWh energie electrica. Are o durata ceva mai mare, de 228 de minute.
 3. Auto – in cadrul acestui program este activat senzorul de turbiditate, care va detecta in mod automat nivelul de murdarie, regland astfel temperatura apei, durata de spalare si consumul de resurse. Temperatura de spalare variaza intre 40-65 de grade Celsius si poate dura intre 100 si 180 de minute. De asemenea, consumul de apa variaza intre 11.6-15.8 litri, iar cel de apa intre 0.9-1.45 kWh. Practic, poti activa acest program pentru toate tipurile de vase indiferent de gradul de murdarie.
 4. Intensiv – este programul potrivit pentru vasele foarte murdare, dar care sunt si ceva mai rezistente precum oale, cratite, tigai pentru ca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, iar presiune este, deopotriva, foarte mare. Inregistreaza un consum energetic de 1.65 kWh si un consum de apa de 17.6 litri, avand o durata de 148 de minute.
 5. Quick&Shine – este un program scurt, care are o durata de 58 de minute, ce spala la temperatura de 60 de grade Celsius, motiv pentru care l-as recomanda pentru vase recent murdarite. In acelasi timp, inregistreaza un consum de 11.6 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 6. Mini – este un program si mai scurt, cu o durata de 30 de minute si nu detine ciclu de prespalare si nici de uscare. Spala la temperatura de 35 de grade Celsius, de aceea, vasele adaugate ar trebui sa fie foarte putin murdare.
 7. Prespalare – foloseste 4.2 litri de apa si dureaza 15 minute, iar pentru ca este folosita apa la temperatura de admisie, consumul energetic este infim. Este potrivit pentru inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor si ar trebui urmat de un program complet.

Totodata, masina este dotata si cu o serie de functii speciale foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – aceasta functie permite economisirea de resurse, atunci cand masina nu este incarcata in totalitate. Durata de spalare si temperatura apei vor fi aceleasi, doar resursele vor fi adaptate.
 • Fast+ – permite scurtarea duratei de spalare si, automat, consumul de apa, iar rezultatele vor fi aceleasi. Secretul consta in spalarea la o presiune mai mare.
 • Super Rinse – presupune optimizarea ciclului de clatire si intervine in functie de tipul de detergent pe care il folosesti. In cazul in care se intampla ca detergentul sa nu fie dizolvat in totalitate, aceasta functie va fi responsabila in eliminarea ptelor de pe suprafata vaselor.
 • Time delay – permite programarea masinii de spalat pentru inceperea programului dorit de la 30 de minute pana la 24 de ore. In plus, detine si semnal acutstic laf inele programului care poate fi si dezactivat si dispune de doua nivele de volum.

Concluzii si Pareri

Beko DIN26410 este o masina de spalat vase foarte interesanta, ce ofera o capacitate foarte generoasa si detine o gama variata de functii. Clientii sustin ca isi fac treaba foarte bine cu ajutorul sau, iar rezultatele la spalare sunt foarte bune. Tototdata, au declarat ca din punctul lor de vedere, programele si functii sunt suficient de diversificate si considera raportul calitate/pret foarte bun. Pentru a beneficia de o oferta de pret avantajoasa, poti intra aici.

 

Review pe scurt: Beko DIN26410

9.2

Pret

9.4/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.0/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Capacitate generoasa
 • Programare intarziata
 • Incarcare la jumatate
 • InfoLight

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *