Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN25410 cu 14 seturi si 5 programe – Review complet

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DIN25410 este un model de masina de spalat vase complet incorporabil, fiind potrivit chiar si pentru familii numeroase. Vine la pachet cu un raport calitate/pret avantajos, insa mai multe detalii te invitam sa descoperi in continuare.

Masina de vase Beko DIN25410 este prevazuta cu o capacitate generoasa de 14 seturi, ceea ce o face excelenta chiar si pentru familii cu mai multi copii. Totodata, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum energetic rezonabil. Producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 299 kW.

Fiind un model complet incorporabil, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii, pe interior, iar acesta prezinta o interfata foarte simpla si intuitiva, fiind prevazut cu un numar redus de butoane. Tot la acest nivel se afla cei mai importanti indicatori: cel pentru agentul de clatire si cel pentru sare. Cel din urma detine o importanta majora, intrucat sarea nu doar ca asigura rezultate optime la spalare, dar protejeaza si componentele interne ale masinii impotriva coroziunii.

Cosurile din interiorul sau ofera o foarte buna flexibilitate, permitand adaugarea vaselor de diverse dimensiuni. Suportii mobili din plastic se pot plia, astfel incat sa poti adauga si vase mai voluminoase precum oale, tigai, platouri si asa mai departe. In plus, dispune si de cos pentru tacamuri la nivelul caruia ofera o igienizare optima si un plus de protectie.

Dimensiunile acestui model sunt de 81.8 x 59.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 36.3 kg.

In ceea ce priveste nivelul de zgomot produs, cel mai inalt nivel a inregistrat 60 dB, o valoare insuficienta pentru a crea un real disconfort acustic.

Programe si functii speciale

Masina Beko DIN25410 beneficiaza de 5 programe de spalare, pe care le vom prezenta mai jos:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Totodata, are o durata de 210 minute, timp in care inregistreaza 115 litri de apa si 1.05 kWh energie electrica.
 2. Intensiv – este programul potrivit pentru vase foarte murdare sau chiar cu rest uscat de murdarie, insa pe de alta parte, si vasele ar trebui sa fie destul de rezistente fiindca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, fiind folosita apa si la presiune ridicata. Dureaza 2 ore si inregistreaza un consum de 1.65 kWh energie electrica si 17.6 litri de apa.
 3. Quick&Shine – este un program destul de scurt ce are o durata de 58 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius. Este potrivit pentru vase cu grad normal de murdarie. Inregistreaza un consum de 11.8 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 4. Mini – este un program ce are o durata de doar 30 de minute si are o temperatura de spalare de 35 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de clatire sau de uscare, iar consumul este de 11.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 5. Prespalare – dureaza 15 minute si este recomandat pentru inmuierea murdariei uscate de pe vase. Foloseste numai 4.2 litri de apa la temperatura de admisie.

In acelasi timp, acest model beneficiaza si de programul de autocuratare care are capacitatea de a curata si igieniza interiorul masinii, insa este nevoie de detergent special in acest sens. Consuma 15.2 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica. Pe de alta parte, mai sunt prezente si cateva functii speciale foarte utile:

 • Incarcare la jumatate – adapteaza resursele in functie de cantitatea de vase adaugata, chiar si atunci cand aceasta este jumatate din capacitatea totala a masinii. Astfel, se va reduce consumul de apa si energie electrica, insa rezultatele la spalare vor ramane neschimbate.
 • Tablete – utilizand acest tip de detergent, se va optimiza ciclul de clatire.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii in functie de programul tau.

Concluzii si Pareri

Beko DIN25410 este un model de masina de spalat vase destul de simplu, dar care functioneaza ireprosabil, iar clientii confirma acest lucru. Ba mai mult, acestia sustin ca spala foarte bine vasele si ce le place cel mai mult este faptul ca incap foarte multe vase in ea. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte avantajos.

Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN25410, 14 seturi, 5 programe, Clasa A+, 60 cm, Gri

9.1

Pret

9.4/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

8.2/10

Functii

8.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Capacitate mare
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Compartimentare eficienta

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *