Masina de spalat vase Beko DFN28330WAD cu 13 seturi si 8 programe – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN28330WAD este o masina de spalat vase care vine la pachet un sistem inovator de dozare automata a detergentului, despre care vom discuta pe larg in acest review. De asemenea, se poate lauda si la capitolul programe si functii prin prisma numarului mare, asa ca va invitam sa aflati mai multe informatii!

Masina de spalat vase Beko DFN28330WAD este prevazuta cu o capacitate de 13 seturi, fiind potrivita pentru o familie cu aproximativ 4 membri. Totodata, este incadrata in cea mai buna clasa de eficienta energetica, A+++, ceea ce presupune un consum energetic foarte mic. In principiu, producatorii estimeaza consumul energetic anual undeva la 234 kW.

Pentru ca este un model independent, panoul de control este amplasat frontal, ramand vizibil pe toata durata functionarii. Prezinta o interfata foarte prietenoasa, fiind foarte usor de setat. Tot aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea prezinta un rol foarte important in activitatea masinii pentru ca previne depunerile de calcar pe suprafata vaselor si pe componentele interne.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul celor doua cosuri foarte flexibile ce permit rabatarea suportilor mobili din plastic pentru a obtine spatiu suplimentar, astfel ca puteti adauga tigai, oale, tavi si asa mai departe. De asemenea, beneficiaza de cos pentru tacamuri, deopotriva, foarte flexibil ce permite incarcarea rapida si mutarea acestuia pe lateral.

Un sistem interesant este cel AutoDosing ce presupune dozarea automata a detergentului lichid. Practic, este necesara adaugarea adaugarea detergentului care va ajunge pentru aproximativ 20 de spalari. Datorita senzorului special Dirt Sensor, masina va doza in mod automat cantitatea de detergent necesar, in functie de gradul de murdarie al vaselor.

Totodata, presupune un mod de functionare silentios, inregistrand numai 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 x 59.8 x 60 cm (l x L x A) si cantareste aproximativ 46 kg.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 8 programe de spalare foarte eficiente pe care le vom detalia in continuare:

 1. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile zilnice, cu grad normal de murdarie, caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Dureaza 237 minute si inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 0.82 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program bazat pe senzori ce determina gradul de murdarie si de incarcare. Temperatura apei este cuprinsa intre 40-65 de grade Celsius, avand o durata cuprinsa intre 110-210 minute. Consuma 10-14.4 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 3. Aquaflex – presupune spalarea diferentiata in functie de cos. La nivelul cosului superior utilizeaza o presiune scazuta, iar la nivelul cosului inferior utilizeaza o presiune ridicata. Inregistreaza un consum de 16.2 litri de aa si 1.36 kWh energie electrica.
 4. Intensiv – asigura o spalare intensiva la temperatura de 70 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase foarte murdare, dar si rezistente. Are o durata de 156 de minute si consuma 26.2 litri de apa si 1.43 kWh energie electrica.
 5. Quick&Shine – are o durata de doar 58 de minute, insa temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalarile zilnice si consuma 10 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica,
 6. Glass Care – asigura o spalare delicata a vaselor la temperatura de 40 de grade Celsius, fiind potrivit si pentru articole sensibile. Dureaza 102 minute, timp in care consuma 13 litri de apa si 0.92 kWh energie electrica.
 7. Mini 30 – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Nu dispune de ciclu de uscare.
 8. Prespalare – permite inmuierea murdariei uscate de pe suprafata vaselor, avand o durata de 15 minute, timp in care consuma 4 litri de apa.

InnerClean sau autocuratare presupune igienizarea interiorului si a filtrelor aparatului, folosind detergent special in acest sens. Mai mult decat atat, masina beneficiaza si de o serie de functii speciale, precum:

 • Incarcare la jumatate – permite incarcarea unui singur cos, adaptand resursele in functie de cantitatea adaugata.
 • Fast+ – permite scurtarea programului prin cresterea presiunii apei.
 • Programare intarziata – face posibila amanarea orei de incepere a spalarii de la 30 de minute pana la 24 de ore.
 • Child Lock – vizeaza blocarea panoului de control pentru ca cei mici sa nu deregleze setarile realizate anterior.

Concluzii si Pareri

Beko DFN28330WAD este o masina de spalat vase eficienta, ce vine la pachet cu o gama variata de programe si functii pentru o paleta larga de nevoi. Clientii sunt foarte incantati de ea si recunosc ca ii ajuta extrem de mult. Este potrivita pentru orice tip de murdarie, foarte silentioasa si extrem de economica, astfel ca nu au ce sa ii reproseze. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul excelent.

Review pe scurt: Beko DFN28330WAD

10

Pret

9.9/10

Calitate

10.0/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

10.0/10

Functii

9.9/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Foarte economica
 • Numar mare de programe
 • AutoDosing
 • Silentioasa

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *