Masina de spalat vase Beko DFN16410S – Review si Impresii

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN16410S este o masina de spalat vase independenta, prevazuta cu o serie de programe eficiente, reusind sa indeparteze cam orice tip de murdarie. Este usor de reglat fiind o alternativa pentru categorie de utilizatori. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe detalii pertinente in vederea adoptarii celei mai inspirate decizii.

Masina de spalat vase Beko DFN16410S este prevazuta cu o capacitate de incarcare generoasa de 14 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic destul de mic. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi undeva la 299 kWh, iar cle de apa la 3080 litri.

Frontal, se afla panoul de control prevazut cu o interfata foarte intuitiva de unde vom realiza toate setarile dorite. Aici se afla si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire care ne vom anunta in momentul in cacre este necesara adaugarea unei cantitati suplimentare. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii in timp ce agentul de clatire se ocupa cu lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul unor cosuri incapatoare si flexibile unde putem adauga vase de diverse dimensiuni. De asemenea, putem rabata suportii mobili pentru a obtine si mai mult spatiu in vederea adaugarii tigailor, tavilor, oalelor si asa mai departe. In plus, masina este prevazuta si cu un cos special unde vom adauga tacamurile.

De asemenea, este de apreciat si modul silentios de functionare, inregistrand cel mult 46 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime.

Programe si Functii speciale

Beko DFN16410S dispune de 6 programee de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 50 de grade Celsius. Dureaza 228 minute, timp in care consuma 11 litri de apa si 1.05 kWh energie electrica.
 2. Auto – este controlat in totalitate de senzori, temperatura apei variind in intervalul 40-65 de grade Celsius. Dureaza 100-180 de minute si consuma 11.6-15.8 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica.
 3. Intensiv – este ideal pentru vase foarte murdare, intrucat temperatura apei este de 70 de grade Celsius. Prezinta o durata de 148 de minute si un consum de 17.6 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 4. Quick&Shine – este recomandat pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 60 de grade Celsius. Dureaza 58 de minutesi consuma 11.4 litri de apa si 1.18 kWh energie electrica.
 5. Mini 30 – dureaza numai 30 de minute si este recomandat pentru vasele cu nivel redus de murdarie. Spala la temperatura de 35 de grade Celsius si consuma 11.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
 6. Prespalare – este ideal pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie, folosind 4.2 litri de apa la temperatura de admsiie pret de 15 minute.

De asemenea, masina detine si cateva functii utile, cum ar fi:

 • Fast+ – reduce durata programelor de spalare.
 • Incarcare la juamtate – permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare si adaptarea resurselor.
 • Auto tablet – detecteaza detergentii tip tableta si optimizeaza spalarea.
 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cuh 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si Pareri

Beko DFN16410S este o masina care isi face treaba eficient, fiind suficient de incapatoare astfel incat sa fie potrivita chiar si pentru o familie cu mai multi copii. Cumparatorii sunt multumiti de alegerea facuta declarand ca masina isi face treaba in parametrii optimi. Este incapatoare, silentioasa si usor de setat, iar programele din dotare foarte bine gandite. O recomanda mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este unul foarte bun.

Recenzii pe scurt: Beko DFN16410S

9.3

Pret

9.4/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Silentioasa
 • Gama variata de functii
 • Programe bine gandite

Argumente CONTRA

 • nu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *