Review: Masina de spalat vase Beko DFN05311W

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN05311W este o masina de spalat vase ieftina, dar foarte eficienta, prevazuta cu cele mai importante programe pentru a reusi sa indeparteze eficient murdaria. Va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii utile despre acest produs in vederea formarii unei pareri cat mai pertinente!

Masina de spalat vase Beko DFN05311W este prevazuta cu o capacitate de incarcare de 13 seturi, fiind ideala chiar si pentru o familie cu mai multi copii. In acelasi timp, este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic decent. Conform estimarilor producatorilor, consumul energetic anual ar fi de aproximativ 295 kWh, iar cel de apa de 3220 litri.

Fiindca este un model independent, panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe exterior. Beneficiaza de o interfata extrem de simpla si intuitiva, insa nu dispune de display care sa permita monitorizarea timpului ramas pana la terminarea programelor. Pe de alta parte, este prevazut cu indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, in timp ce agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri incapatoare si flexibile unde pot fi introduse vase de diverse dimensiuni. De asemenea, este prezent si cosul special pentru tacamuri putand fi amplasat cu usurinta pe lateral.

In ceea ce priveste zgomotul produs, inregistreaza numai 49 dB, un nivel suficient de mic incat sa nu devina deranjant.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 60 cm adancime, avand o greutate de 43.4 kg.

Programe, Functii si Tehnologii

Beko DFN05311W dispune de 5 programe de spalare despre care vom discuta in continuare:

 1. Eco – este cel mai economic program, fiind potrivit pentru vase cu grad moerat de murdarie, caci temperatura apei este de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute si inregistreaza un consum de 1.03 kWh energie electrica si 11.5 ltiri de apa.
 2. Intensiv – este potrivit pentru vasele foarte murdare, caci temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata. Inregistreaza un consum de 17.6 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 3. Clean&Shine – este potrivit pentru spalari de zi cu zi, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, iar durata de 2 ore. Consuma 16.2 litri de apa si 1.38 kWh energie electrica.
 4. Quick&Shine – este un program destul de scurt cu o durata de 58 de minute, ce spala latemepratura de 60 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 16.2 litri de apa si 1.38 kWh energie electrica.
 5. Mini – este un program care dureaza numai 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius, insa nu dispune de ciclu de uscare. Inregistreaza un consum de 11.8 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.

Totodata, aparatul este preavazut si cu functia de incarcare la jumatate ce permite incarcarea unui singur cos cu vase murdare, adaptand resursele in functie de cantitatea de vase adaugata. Functia de programare intarziata permite amanarea orei de incepere a spalarii cu pana la 24 de ore.


Concluzii si Pareri

Beko DFN05311W este o masina simpla si eficienta ce reuseste sa ofere o curatare optima vaselor. Cumparatorii s-au aratat foarte multumiti de ea sustinand ca este usor de folosit, incapatoare si reuseste sa indeparteze eficient murdaria de pe suprafata vaselor. De asemenea, sunt incantati de faptul ca nu este galagioasa in timpul spalarii, iar in ansamblu, sunt de parere ca a fost o achizitie reusita al carui raport calitate/pret este unul foarte bun.

Review pe scurt: Beko DFN05311W

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret foarte bun
 • Incapatoare
 • Incarcare la jumatate
 • Programare intarziata
 • Usor de folosit

Argumente CONTRA

 • Lipsa display

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *