Masina de spalat vase incorporabila Beko DIS26011, 10 seturi, 6 programe, Clasa A , 45 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DIS26011

Masina de spalat vase Beko DIS26011 este o adevarata surpriza placuta, pentru ca imbina perfect performanta cu pretul foarte avantajos. Dispune de o serie de functii si tehnologiii foarte interesantet, iar despre toate aceste aspect si nu numai, vom discuta pe larg, in continuare.

Beko DIS26011 dispune de o capacitate de incarcare de 10 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+. Astfel, va garanta un consum redus de energie electrica. Producatorii estimeaza consumul anual de energie la 237 kW.

Dimensiunile acesteia sunt de 81.8 x 44.8 x 55 cm (l x L x A) si cantareste 28.8 kg.

Programe si functii speciale

Masina dispune de urmatoarele programe de spalare foarte eficiente:

 1. Autocuratare – curatarea interioara a masinii, inclusiv a filtrelor si a bratelor de pulverizare, fiind necesar un detergent special in acest sens. Dureaza 75 de minute si utilizeaza 14.4 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.
 2. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului. Consuma 10 litri de apa si 0.83 kWh energie electrica. Dureaza 230 de minute si utilizeaza apa la temperatura de 50 de grade Celsius.
 3. Automat – este controlat de senzorul pentru detectarea murdariei si pentru detectarea cantitatii de vase, astfel ca parametrii vor fi foarte variabili. Temperatura va alterna intre 45 si 65 de grade Celsius, consumul de apa intre 12.6 si 17 litri de apa, iar energia electrica intre 0.9 si 1.2 kWh. Dureaza intre 92 si 176 de minute.
 4. Intensiv – utilizeaza apa la temperatura de 70 de grade Celsius, avand o durata de 141 minute. Este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie, avand un consum de 12.8 litri de apa si 1.28 kWh energie electrica.
 5. Quick&Clean – dureaza doar 58 de minute, utilizand apa la temperatura de 70 de grade Celsius. Este potrivit pentru spalarile de zi cu zi, pentru vase cu grad normal de murdarie. Consuma 10.6 litri de apa si 1.12 kWh energie electrica.
 6. Mini30 – dureaza doar 30 de minute si spala la temperatura de 35 de grade Celsius. Nu prezinta ciclu de uscare.
 7. Prespalare – are o durata de numai 15  minute si vizeaza inmuierea murdariei, dupa care va trebui selectat un program de spalare complet. Utilizeaza doar 3.8 litri de apa rece, prin urmare consumul energetic va fi infim.

Pe langa aceste programe care acopera cam toate tipurile de nevoi, se adauga alte cateva functii speciale si anume:

 • Incarcare la jumatate – adapteaza resursele la cantitatea vase adaugata, fara sa mai fie necesar sa astepti pana vei incarca masina complet.
 • Steam Gloss – atunci cand consideri ca vasele nu au fost uscate suficient de bine, activand aceasta functie, uscarea va fi mult mai eficienta, utilizand in cadrul ultimului ciclu de clatire apa la temperaturi foarte inalte.
 • Super Rinse – prespalare mai lunga, pentru a fi siguri ca detergentul se va dizolva in totalitate.
 • Auto Tablet – detecteaza automat daca va fi folosit detergent combinat, regland temperatura si durata ciclului de clatire, pentru rezultate optime.
 • Time Delay – mai este numit si programare intarziata, permitand programarea timpului in care masina sa isi inceapa activitatea in intervalul 30 de minute – 24 de ore.

Concluzii si pareri

Beko DIS26011 este un model de masina ce merita achizitionat fiindca ofera o calitate exceptionala, la un pret mai mult decat avantajos pe care il poti verifica aici. Dispune de o gama variata de functii si programe, pentru a solutiona orice problema si pentru a acoperi toate tipurile de nevoi.

Sigur ca nici clientii nu au intarziat sa isi exprime opinia, iar acestia sustin ca este un produs foarte bun, ce ofera o capacitate suficient de mare si o flexibilitate pe masura. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

 

9.4

Pret

9.7/10

Calitate

9.5/10

Fiabilitate

9.8/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.4/10

Argumente PRO

 • pret foarte avantajos
 • numar mare de functii
 • incarcare la jumatate
 • programare intarziata

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *