Masina de spalat vase Beko DFN16410W, 14 seturi, 6 programe, Clasa A , 60 cm, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Beko DFN16410W

Renunta la spalatul manual al vaselor, cu atat mai mult cand sunteti o familie numeroasa. Alege masina de spalat vase potrivita care va face treaba in locul tau. Discutam in continuare despre o masina incapatoare si eficienta si anume Beko DFN16410W, iar voi sunteti invitati sa ne urmariti in continuare.

Beko DFN16410W este prevazuta cu o capacitate impresionanta de 14 seturi, potrivita si pentru mai numeroase familii. Este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, asigurand un consum de energie electrica decent.

Consumul anual de energie a fost aproximat la 299 kW.

Masina masoara 85 x 60 x 59.8 cm (l x L x A) si cantareste 43.8 kg.

Nivelul maxim nu depaseste 46 dB, prin urmare este un model foarte silentios.

Programe si functii speciale

Masina este prevazuta cu 6 programe de spalare foarte eficiente, dupa cum urmeaza:

 1. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, consumul de apa fiind de 11 litri, iar cel energetic de 1.05 kWh. Dureaza 228 de minute si, in principiu, este recomandat pentru vasele cu grad mediu de murdarie.
 2. Auto – este detectata automat cantitatea de vase, dar si gradul de murdarie. Temperatura de spalare poate varia intre 40 si 65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 11.6 litri de apa si 0.9-1.45 kWh energie electrica. Dureaza intre 100 si 180 de minute.
 3. Intensiv – potrivit pentru vasele foarte murdare, spaland la temperatura de 70 de grade Celsius. Inregistreaza un consum de 17.6 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 4. Quick&Clean – este un program destul de scurt, avand o durata de 50 de minute. Spala la temperatura de 60 de grade si este potrivit pentru spalarile zilnic cue grad mediu de mrudarie. Presupune un consum de 11.4 litri de apa si 1.65 kWh energie electrica.
 5. Mini30 – dureaza doar 30 de minute, spaland la temperatura de 35 de grade Celsius, insa nu prezinta ciclu de prespalare sau uscare.
 6. Prespalare – dureaza doar 15 minute si utilizeaza 4.2 litri de apa rece, prin urmare consumul energetic va fi infim.

Acestor programe de spalare foarte eficiente, li se adauga o serie de functii speciale:

 • Fast+ – scurteaza durata programelor de spalare, marind presiunea.
 • Incarcare la jumatate – ideal atunci cand nu reusesti sa obtii o incarcare completa, adaptandu-si resursele in functie de cantitatea de vase adaugate.
 • Programare intarziata – poti programa inceperea programului de spalare pe 3, 6 sau 9 ore.
 • Auto-tablete – detecteaza automat tabletele de detergent folosite si va face ajustarile ce vor fi necesare, pentru rezultatele dorite.

Concluzii si pareri

Beko DFN16410W este un model de masina de spalat foarte incapator, dar in egala masura si accesibil. Dispune de cele mai eficiente functii si optiuni, ceea ce iti va asigura o spalare exemplara.

Clientii sustin eficienta acestei masini de spalat vase, pentru ca se descurca foarte bine, in ciuda pretului mic pe care il poti vizualiza aici. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/prete este excelent.

9.2

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.5/10

Functii

9.2/10

Argumente PRO

 • capacitate foarte mare
 • programe diversificate
 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *