Masina de spalat vase Bosch SMS68PI01E, 13 seturi, 8 programe, Clasa A+++, 60 cm, Inox anti-amprenta

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMS68PI01E

Iti prezentam un nou model foarte performant de masina de spalat vase si anume Bosch SMS68PI01E despre care vom discuta pe larg. Este important sa gasesti masina potrivita, iar cu atat mai mult cu cat sunteti o familie numeroasa ai putea sa optezi pentru acest model.

Masina de spalat Bosch SMS68PI01E ofera o capacitate generoasa de 13 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++. Prin urmare, va garanta un consum redus de energie electrica, producatorul estimand consumul anual de energie la 234 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Este prevazuta cu cos pentru tacamuri si suport pentru pahare.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 x 60 x 60 (l x L x A).

De asemenea, nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 40 dB, ceea ce inseamna ca aproape nici nu o vei auzi in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina a fost dotata cu 8 programe de spalare foarte eficiente:

 1. Intensiv – potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, utilizand apa la temperatura de 70 de grade Celsius. Dureaza intre 135 si 140 de minute, inregistrand un consum ce variaza intre 12 si 15 litri de apa si intre 1.25 si 1.35 kWh energie electrica. Parametrii pot varia pentru ca va fi activ senzorul de incarcare ce va detecta cantitatea de vase adaugata.
 2. Auto – vor fi activi senzorii de incarcare si turbiditate, detectand astfel cantitatea de vase, dar si gradul de murdarie. Temperatura poate varia inre 45 si 65 de grade Celsius, timpul de spalare intre 90 si 145 de minute, iar consumul de apa intre 7 si 18 litri, iar consumul energetic intre 0.8 si 1.3 kWh.
 3. Eco – cel mai eficient din perspectiva consumului de resurse, inregistrand 0.82 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius si dureaza 195 de minute.
 4. Silentios – seamana destul ed mult cu programul anterior, insa presiunea va fi mai mica. Temperatura va fi aceeasi de 50 de grade Celsius, insa durata este mai mare de 235 de minute cu un consum de 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica. NIvelul de zgomot maxim nu depaseste 38 dB.
 5. Super 60 – dureaza 90 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius, motiv pentru care am recomanda pentru spalarile zilnice pentru vase cu grad mediu de murdarie. Consuma 12 litri de apa si 1.2 kWh energie electrica.
 6. Pahare – prespune o spalare delicata, presiunea, dar si temperatura vor fi destul de joase, temperatura fiind de 40 de grade Celsius. Va fi activat senzorul de incarcare capabil sa ajusteze consumul de apa intre 7 si 18 litri, durata alternand intre 90 si 100 de minute.
 7. Rapid – spala la temperatura de 45 de grade Celsius si nu preuspune ciclu de uscare.
 8. Prespalare – nu incalzeste apa, dureaza doar cateva minute, insa va trebui sa fie urmat de un program intreg. Il recomandam pentru inmuiarea resturilor de murdarie intarite.

Totodata, masina dispune de o serie de functii speciale, intotdeauna bine venite:

 • Zona intensiva – presupune o presiune mai ridicata in cosul inferior, iar in afara ariei, va fi utilizata presiune normala.
 • VarioSpeed Plus – permite reducerea duratei totale a programelor, crescand temperatura de spalare si presiunea.
 • Extra uscare – in cadrul ultimei clatiri, va fi folosita apa la temperatura foarte ridicata, prin urmare va asigura o uscare eficienta.
 • Hygiene Plus – asigura o mai buna igienizare, de aproximativ 10 minute la temperatura de 70 de grade Celsius, ideal pentru persoanele predisupuse sa dezvolte alergii sau pentru vasele bebelusilor.
 • Programarea intarizata – este o functie foarte importanta, pentru ca va permite setarea orei de incapere a activitatii masinii in intervalul 1-24 de ore.
 • Afisare timp ramas 
 • Child Lock – nu permite celor mici dereglarea setarilor realizate anterior.

Concluzii si pareri

Bosch SMS68PI01E este o masina de vase foarte performanta, ce asigura o capacitate mare, ideala si pentru familii numeroase. De asemenea, este dotata cu o gama foarte variata de programe, excelente pentru a acoperi orice tip de nevoi.

Clientii sunt multumiti de alegerea facuta si ar recumpara-o de fiecare data. Confirma faptul ca reuseste sa spele si igienizeze excelent vasele, ceea ce este cel mai important. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Suntem de parere ca ar putea fi o achizitie foarte buna, fiindca acopera o paleta ampla de nevoi. Este absolut necesara cu atat mai mult daca sunteti o familie numeroasa. Pentru a fi la curent cu oferta de pret propusa, intra aici.

9.4

Pret

8.8/10

Calitate

9.6/10

Fiabilitate

9.7/10

Eficienta energetica

9.3/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • capacitate mare
 • numar mare de functii
 • programare intarziata
 • afisare timp ramas

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *