Masina de spalat vase Heinner HDW-FS6006WE++ Review si Pareri obiective

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Heinner HDW-FS6006WE++ este o masina de spalat vase standard ce pune la dispozitie cele mai importante programe. Poate fi o optiune buna si pentru cei cu un buget mai restrans caci vine la pachet cu un pret rezonabil. Dar pentru inceput, va invitam sa ne urmariti in continuare pentru a afla mai multe informatii utile.

Masina de spalat rufe Heinner HDW-FS6006WE++ pune la dispozitie o capacitate de incarcare de 12 seturi si face parte din clasa de eficienta energetica A++ sau, conform noilor etichete energetice adoptate la nivel de UE, clasa E. Astfel, consumul energetic inregistrant este unul foarte scazut.

Fiind un model standard, panoul de control se afla in zona superioara a usii. Acesta beneficiaza de o interefata foarte intuitiva, insa nu dispune de display. Regasim totusi indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea are rolul de a preveni depunerile de calcar, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea vaselor.

Interiorul prezinta doua cosuri incapatoare si flexibile unde pot fi adaugate diverse tipuri de vase. Rabatand suportii mobili, puteti obtine mai mult spatiu si pentru articole voluminoase. In plus, cosul superior poate fi ajustat pentru vase mai inalte. Nu lipsesc nici suportul pentru pahare si cosul pentru tacamuri.

Dimensiunile masinii sunt de 85 cm inaltime, 59.8 cm latime si 59.8 cm adancime, avand o greutate de 42.4 kg.

Heinner HDW-FS6006WE++ Programe si Functii Speciale

Heinner HDW-FS6006WE++ ofera 6 programe de spalare si anume:

 1. Prespalare – este potrivit pentru inmuierea resturilor uscate de murdarie. Dureaza 15 minute si foloseste 4.5 litri de apa la temperatura de admisie.
 2. Rapid 30′ – este un program scurt pentru vase putin murdare. Prezinta o durata de 30 de minute, timp in care foloseste 12.4 litri de apa si  0.74 kWh energie electrica.
 3. Delicat – este excelent pentru articole sensibile, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius alaturi de o presiune redusa. Dureaza o ora si 14 minute si consuma 0.88 kWh energie electrica si 16 litri de apa.
 4. Eco – este cel mai economic program si este potrivit pentru articole cu grad moderat de murdarie. Spala la temperatura de 50 de grade Celsius si dureaza trei ore si 25 de minute. Consuma 0.923 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 5. Super 50′ – este un program potrivit pentru spalari de zi cu zi, pentru aricole cu grad moderat de murdarie. Dureaza 50 de minute, timp in care consuma 1.1 kWh energie electrica si 12 litri de apa.
 6. Intensiv – este potrivit pentru articole cu grad ridicat de murdarie, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius, alaturi de o presiune crescuta. Dureaza o ora si 57 de minute si consuma 1.7 kWh energie electrica si 17.2 litri de apa.

In ceea ce priveste functiile speciale, amintim de:

 • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.
 • Incarcare la jumatate – puteti incarca un singur cos cu vase murdare, iar masina va adapta resursele necesare.

Consulta oferta de pret actuala!

Concluzii si Pareri

Heinner HDW-FS6006WE++ este o masina destul de simpla, dar eficienta prevazuta cu cele mai uzuale programe si functii. Cumparatorii au declarat ca pentru nevoile sale a fost o alegere inspirata. Masina spala bine vasele, programele din dotare sunt foarte bine gandite, iar aceasta este destul de siletnioasa in timpul spalarii. Din punctul lor de vedere, le este un real ajutor in bucatarie si apreciaza raportul calitate/pret avantajos.

Recenzii pe scurt: Heinner HDW-FS6006WE++

9.5

Pret

9.5/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

9.6/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret avantajos
 • Programe bine gandite
 • Economica
 • Usor de setat

Argumente CONTRA

 • Lipsa display

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *