Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV66TX00E – Review detaliat

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPV66TX00E este un model de masina de spalat vase absolut incantator, ce face parte din seria a 6-a a electrocasnicelor Bosch si vine la pachet cu o serie de tehnologii si functii foarte interesante. In continuare, vei afla toate detaliile pe care trebuie sa le cunosti cu privire la acest produs.

Masina de spalat vase Bosch SPV66TX00E este prevazuta cu o capacitate de 10 seturi, fiind potrivita pentru familii mici si medii. Este incadrata in clasa de eficenta energetica A++, ceea ce inseamna un consum energetic redus. In plus, producatorii estimeaza consumul energetic anual la 211 kWh, iar cel de apa 2660 litri.

Panoul de control este amplasat in partea superioara a usii pe interior si beneficiaza de o interfata foarte simpla. Pentru ca panoul de control nu ramane vizibil pe durata functionarii, producatorii au implementat un sistem ingenios – TimeLight. Acesta presupune proiectarea timpul ramas pana la finalizarea programului chiar pe pardoseala. Tot la acest nivel, se afla indicatorii pentru agentul de clatire si sare. Este important ca de fiecare data sa existe o cantitate suficienta de sare in vederea obtinerii unor rezultate optime la spalare, dar si pentru a proteja componentele interne ale masinii de spalat impotriva coroziunii.

Interiorul masinii este organizat cu ajutorul a doua cosuri foarte flexibile, iar cel de sus poate fi reglat pe inaltime pana la 5 cm, pe trei niveluri. De asemenea, beneficiaza de suport pentru tacamuri si suport pentru pahare, pentru ca acestea sa fie protejate si curatate eficient. Mai mult decat atat, suportii din plastic se pot plia, pentru a putea adauga chiar si vase mai voluminoase.

Suport pahare Bosch SPV66TX00E

Cu ajutorul tehnologiei Active Water, se vor obtine rezultate excelenta cu un consum redus de resurse. Prin distribuirea optima a acestora, vei reusi sa faci economii importante. In plus, esti protejat si impotriva inudatiilor gratie sistemului AquaStop care se refera la existenta unui furtun de alimentare cu perete dublu, o valva de siguranta si o tava colectoare cu intrerupator cu flotor, ce previne inundatiile si pagubele provocate de acestea.

Bratul de pulverizare DuoPower este responsabil pentru calitatea spalarii, apa fiind distribuita in mod uniform in tot interiorul masinii pentru a patrunde chiar si in zonele greu accesibile. Prezinta un control precis al jeturilor de apa si a presiunii, insa paharele le va trata in mod delicat.

Bosch SPV66TX00E este dotata cu un motor puternic, silentios si fiabil – EcoSilence Drive, crescand eficienta la spalare. Functioneaza fara perii, fiind ultra-silentios in timp ce reuseste sa obtina rezultate foarte bune. Nivelul de zgomot produs nu depaseste 44 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 44.8 x 55 cm (l x L x A).

Programe si functii speciale

 1. Intensiv – este un program potrivit pentru vase, cratite, farfurii, oale foarte murdare, dar si rezistente pentru ca temperatura de spalare este de 70 de grade Celsius, iar presiunea apei va fi si ea una ridicata. Fiind senzorul de incarcare activ, parametrii vor varia usor. Astfel, durata de spalare poate fi curprinsa intre 130-135 de minute, timp in care consuma 11-14 litri de apa si 1.05-1.15 kWh energie electrica.
 2. Auto – este un program controlat in totalitate de senzori, fiind activ senzorul de turbiditate, cat si cel de incarcare. Temperatura de spalare variaza intre 45 si 65 de grade Celsius, consumand 7-16 litri de apa si 0.6-1.1 kWh energie electrica. Durata alterneaza si ea intre 90 si 150 de minute.
 3. Eco – este un program foarte eficient din perspectiva consumului de resurse, insa este potrivit pentru spalarile zilnice caci temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius. Durata programului este de 235 minute, timp in care consuma 0.66 kWh energie electrica si 9.5 litri de apa.
 4. Silence – este cel mai silentios program, fiind ideal pentru vase cu grad normal de murdarie. Nivelul de zgomot redus se datoreaza presiunii apei foarte scazute. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius si are o durata de 235 de minute.
 5. Scurt – are o durata de 90 de minute si spala la temperatura de 60 de grade Celsius, putand fi folosit pentru spalarile zilnice. Consuma 11 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
 6. Pahare – este ideal pentru vasele foarte sensibile, inclusiv pahare, fiindca temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, presiunea apei fiind si ea scazuta. Durata variaza intre 85-95 de minute, iar consumul este de 11-14 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.

In acelasi timp, masina este dotata si cu o serie de functii speciale foarte interesante:

 • Vario Speed Plus – permite reducerea duratei programelor, fara a afecta rezultatele la spalare. S-ar putea totusi rezultatele la uscare sa fie ceva mai slabe.
 • Extra Uscare – asigura o uscare eficienta a vaselor, insa si consumul energetic va fi mai mare.
 • Hygiene Plus – asigura o igienizare corespunzatoare, folosind in cadrul ultimului ciclu de clatire apa la temperautra de 70 de grade Celsius, pret de 10 minute.
 • Igienizare masina – se refera la igienizarea cavitatii interioare folosind detergent special in acest sens.

Concluzii si Pareri

Bosch SPV66TX00E este o masina foarte interesanta, extrem de eficienta pe care o recomandam cu toata increderea. Clientii sustin ca apreciaza foarte mult la ea modul in care isi face treaba, diversitatea programelor din dotare si, bineinteles, faptul ca este foarte economica. Sunt de parere ca este unul dintre cele mai importante ajutoare in treburile casnice si sunt foarte multumiti de ea. In plus, sunt de parere ca raportul calitate/pret este excelent.

Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV66TX00E, 10 seturi, 6 programe, Clasa A++, 45 cm

9.6

Pret

9.4/10

Calitate

9.8/10

Fiabilitate

10.0/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.8/10

Argumente PRO

 • Raport calitate/pret excelent
 • Programe si functii diversificate
 • TimeLight
 • Suport pahare
 • Sisteme de siguranta

Argumente CONTRA

 • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *