Masina de spalat vase incorporabila Bosch SPV40F20EU, 9 seturi, 4 programe, 45 cm, Clasa A+, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SPV40F20EU

Renunta definitiv la spalatul vaselor manual si opteaza cu incredere pentru o masina de spalat vase. De aceasta data, iti vom face cunostinta cu masina de spalat vase Bosch SPV40F20EU despre care vei afla toate informatiile care te intereseaza in acest material.

Bosch SPV40F20EU este o masina de spalat vase incorporabila, ce dispune de o capacitate de 9 seturi, fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+. In consecinta, consumul energetic va fi unul decent.

Producatorii estimeaza consumul energetic anula la 220 kWh, iar cel de apa la 3220 litri.

Dimensiunile masinii sunt de 81.5 x 44.8 x 55 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs este de 48 dB, ceea ce inseamna ca abia o vei auzi in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

Masina dispune de 4 programe de spalare si anume:

  1. Intensiv – presupune spalare la presiune ridicata, dar si la o temperatura pe masura – 70 de grade Celsius, potrivit fiind pentru vasele si oalele rezistente, dar si foarte murdare. Inregistreaza un consum de 14 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica. Dureaza 135 de minute.
  2. Normal – este potrivit pentru vasele cu grad mediu de murdarie, chiar pentru spalarile zilnice. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, consumand 13 litri de apa si 1.1 kWh energie electrica. Dureaza 130 de minute.
  3. Eco – cel mai eficient program din perspectiva consumului, insa are si durata cea mai mare – 195 de minute. Temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum energetic de 0.78 kWh si cel de apa de 11.5 litri.
  4. Rapid – dureaza doar 29 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Nu presupune ciclul de uscare. Consuma 9 litri de apa si 0.7 kWh energie electrica.

Cam aici se opresc programele acestei masini de spalat vase si nici nu este prevazuta cu functii speciale.


Concluzii si pareri

In opinia mea, masina de spalat vase Bosch SPV40F20EU este un model foarte simplu, care asigura strictul necesar. As putea spune chiar ca detine numai programele de baza, cu care sa iti poti face treaba.

In acelasi timp, clientii au declarat ca spala bine vasele si este suficient de incapatoare pentru nevoile lor. Considera raportul calitate/pret bun.

Prin urmare, este genul de masina potrivit persoanelor nu foarte pretentioase, care vor sa acopere numai strictul necesar. Aici poti fi la curent si cu oferta de pret actuala.

8.6

Pret

8.6/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

7.5/10

Argumente PRO

  • suficient de incapatoare
  • silentioasa
  • eficienta

Argumente CONTRA

  • numar reduse de programe/functii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *