Masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX00E, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV46KX00E

Alege o masina de spalat vase eficienta si incapatoare, in cazul in care sunteti o familie mai mare. Stim cat de stresant poate deveni spalatul vaselor, de aceea am o recomandare pentru voi si anume masina de spalat vase incorporabila Bosch SMV46KX00E, despre care vom discutam mai multe detalii in cadrul acestui review.

Masina de spalat vase Bosch SMV46KX00E ofera o capacitate generoasa de 13 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, garantand un consum redus de energie electrica.

Producatorii au estimat consumul anual de energie la 262 kWh, iar cel de apa la 2100 litri.

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 46 dB, ceea ce inseamna ca este un model silentios.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 6 programe de spalare si anume:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vasele cu grad ridicat de murdarie, pentru ca prezinta o presiune destul de ridicata, dar si o temperatura pe masura – 70 de grade Celsius. Avand senzor de incarcare, detecteaza gradul de incarcare al masinii, reducand durata si consumul de apa. Dureaza intre 130-140 de minute, avand un consum de 11-14 litri de apa si 1.25 – 1.45 kWh energie electrica.
 2. Auto – sunt activi senzorul de incarcare si cel de turbiditate, verificand murdaria apei, astfel incat sa regleze consumul de resurse, temperatura apei, dar si durata. Temperatura poate varia intre 45 si 65 de grade Celsius, consumul intre 5 si 16 litri de apa si 0.9 si 1.35 kWh energie electrica. Dureaza intre 105 si 165 de minute.
 3. Eco – inregistreaza cel mai mic consum de resurse, temperatura de spalare fiind de 50 de grade Celsius, avand o durata de 235 de minute. Poate fi folosit pentru spalari zilnice pentru vase cu nivel mediu de murdarie.
 4. Delicat – este potrivit pentru articolele foarte sensibile la temperaturi si presiuni ridicate, dar care au totusi un grad scazut de mrudarie. Temperatura de spalare este de 40 de grade Celsius, fiind activ senzorul de incarcare. Consum de apa va alterna intre 11 si 14 litri, iar cel energetic intre 0.8 si 0.85 kWh. Dureaza intre 85 si 95 de minute.
 5. TurboSpeed – dureaza doar 20 de minute si presupune spalare la temperatura de 60 de grade Celsius, inregistrand 8 litri de apa.
 6. Scurt – dureaza 60 de minute si spala la temperatura de 65 de grade Celsius. Este potrivit pentru vasele recent utilizate. Inregistreaza un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.

In plus, acestor programe de baza, li se adauga o serie de functii speciale:

 • Igienizare masina – se ocupa de curatarea cavitatii interioare a masinii, folosind detergenti speciali.
 • Extra Uscare – in cadrul ultimului ciclu de clatire, temperatura apei va fi mai mare.
 • Vario Speed Plus – scurteaza durata programelor, prin cresterea temperaturii de spalare si a presiunii apei.
 • Programare intarziata – permite setarea orei de incepere a spalarii intre 1 si 24 de ore.
 • Incarcare la jumatate – detecteaza cantitatea de vase adaugata.
 • InfoLight – indica daca masina functioneaza sau a terminat spalarea.

Concluzii si pareri

Bosch SMV46KX00E este o masina de spalat vase foarte eficienta, suficient de incapatoare si economica. Ar putea fi o optiune foarte interesanta pe care o poti lua in calcul si al carui pret il poti verifica aici.

In plus, clientii recomanda aceasta masina de spalat vase si sutin ca spala foarte bine vasele, este foarte incapatoare, iar programele eficiente. Totodata, sunt de parere ca raportul calitate/pret este avantajos.

Review pe scurt: Bosch SMV46KX00E

9.3

Pret

9.0/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

9.5/10

Argumente PRO

 • capacitate generoasa
 • InfoLight
 • programare intarziata
 • incarcare la jumatate

Argumente CONTRA

 • nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *