Masina de spalat vase Bosch SMV40D50EU, 12 Seturi, 4 Programe, 3 Nivele de temperatura, Aqua Sensor, AquaSrop, Clasa A++, Alb

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMV40D50EU

Bosch SMV40D50EU face parte din seria a 4-a a electrocasnicelor Bosch, iar modelul de fata asigura strictul necesar. Nu este cea mai dotata masina, insa acopera cele mai importante nevoi. Te invitam in continuare sa vezi despre ce este vorba!

Bosch SMV40D50EU pune la dispozitie o capacitate rezonabila de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A++, inregistrand un consum energetic destul de mic.

Nivelul de zgomot produs in timpul spalarii este de 49 dB, drept pentru care putem spune ca nu te va deranja acustic in timpul spalarii.

Programe si functii speciale

 Masina prezinta patru programe de spalare, dupa cum urmeaza:

  1. Normal – dureaza 120 de minute si este potrivit pentru spalarile zilnice, folosind apa la temperatura de 65 de grade Celsius. Consuma 14 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
  2. Eco – este potrivit pentru vase cu grad mediu de murdarie, folosind apa la temperatura de 50 de grade Celsius. Dureaza 210 minute si consuma 10 litri de apa si 0.9 kWh energie electrica.
  3. Scurt – dureaza 29 de minute si foloseste apa la temperatura de 45 de grade Celsius, fiind potrivit pentru vase cu grad scazut de murdarie. Consuma 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.
  4. Prespalare – dureaza 15 minute si consuma 4 litri de apa la temperatura de admisie. Este recomandat pentru inmuierea resturilor intarite de murdarie.

In ceea ce priveste functiile speciale, masina este prevazuta cu:

  • Incarcare la jumatate – economiseste apa si energie electrica, pentru ca masina va adapta resursele in functie de cantitatea de vase adaugata.

Concluzii si pareri

Bosch SMV40D50EU este o masina de spalat vase decenta, care asigura strictul necesar. Clientii sustin ca programele din dotare isi fac treaba bine si nu au ce sa ii reproseze. Nu prezinta foarte multe functii, insa cele existente sunt eficiente. Aici gasesti si o oferta de pret actuala.

8.7

Pret

8.6/10

Calitate

8.9/10

Fiabilitate

9.2/10

Eficienta energetica

9.0/10

Functii

8.0/10

Argumente PRO

  • incarcare la jumatate
  • economica
  • silentioasa

Argumente CONTRA

  • numar redus de programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *