Masina de spalat vase Bosch SMS40D12EU, 12 seturi, 4 programe, Clasa A+

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMS40D12EU

Bosch SMS40D12EU este o masina de spalat vase ce asigura strictul necesar si pune la dispozitie o capacitate destul de mare. Din punctul meu de vedere, iti poti face treaba destul de bine cu ea si este accesibila si celor cu un buget ceva mai redus.

Bosch SMS40D12EU pune la dispozitie o capacitate de 12 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 290 kWh.

Dimensiunile masinii sunt de 84.5 x 60 x 60 cm (l x L x A) si cantareste 45 de kg.

Nivelul maxim de zgomot produs este de 50 dB, insa nu este o valoare atat de mare incat sa creeze disconfort acustic.

Programe si functii speciale

Nu prezinta prea multe progarme, insa cele 4 existente asigura strictul necesar:

  1. Normal – spala la temperatura de 65 de grade Celsius si are o durata de 130 de minute, inregistrand un consum de 1.4 kWh si 14 litri de apa.
  2. Eco – temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius, inregistrand un consum de resurse destul de mic: 12 litri de apa si 1.02 kWh. Dureaza mai mult, 210 minute si este potrivit pentru spalarile zilnice.
  3. Scurt – dureaza doar 29 de minute si spala la temperatura de 45 de grade Celsius. Consuma 0.8 kWh energie electrica si 10 litri de apa.
  4. Prespalare – utilizeaza 4 litri de apa la temperatura de admisie, motiv pentru care consumul energetic va fi infim de 0.05 kWh. Este potrivit pentru inmuierea resturilor de mancare intarite.

Acesotor programe de baza li se adauga si doua functii speciale foarte importante:

  • Incarcare la jumatate – nu e nevoie sa astepti pana masina se va incarca, pentru ca activand aceasta functie resursele vor fi adaptate in functie de cantitatea de vase adaugate.
  • Programare intarziata – permite amanarea orei de incepere a spalarii cu 3, 6 sau 9 ore.

Concluzii si pareri

Bosch SMS40D12EU este o masina destul de simpla si ieftina, dar care totusi reprezinta un ajutor de nadejde in orice bucatarie. Clientii sustin ca i-a ajutat foarte mult si i-a scapat de problema vaselor murdare si este suficient de incapatoare. Sustin ca raportul calitate/pret este unul corect, iar aici poti vedea oferta propusa.

8.6

Pret

9.0/10

Calitate

8.8/10

Fiabilitate

9.2/10

Eficienta energetica

8.1/10

Functii

8.0/10

Argumente PRO

  • programare intarziata
  • incarcare la jumatate
  • capacitate rezonabila

Argumente CONTRA

  • numar redus de programe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *