Masina de spalat vase incoporabila Bosch SMI46AS00E, 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, 60 cm

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Home Deals doar la eMAG!

Bosch SMI46AS00E

Bosch SMI46AS00E este un model de masina de spalat vase incorporabila, care odata integrata in mobila, va ramane vizibila doar partea cu display-ul, astfel ca vei putea monitoriza in permanenta timpul ramas pana la terminarea programului. Face parte din seria a 4-a a electrocasnicelor Bosch, astfel ca regasim senzorii de incarcare si cel de turbiditate.

Masina de spalat vase Bosch SMI46AS00E ofera o capacitate rezonabila de 12 seturi, fiind, totodata, incadrata in clasa de eficienta energetica A+, inregistrand un consum energetic anual de 290 kWh. In acelasi timp, consumul anual de apa a fost estimat undeva la 3300 litri.

Este prevazuta cu sistem Aqua Stop care consta intr-un furtun de alimentare ce are perete dublu, supapa de siguranta si colector de pardoseala cu intrerupator cu flotor. In acest fel, vei fi protejat intr-o proportie de 100% impotriva pagubelor pe care le-ar putea produce apa.

Totodata, greutatea incarcaturii va fi detectata cu ajutorul unui senzor de viteza de rotatie, avand capacitatea de a recunoaste nivelul apei. Astfel ca pentru incarcaturi mai mari este nevoie de mai multa apa, in timp ce pentru incarcaturile mici, va fi necesara apa mai putina pentru clatire.

O tehnologie pe care o apreciez foarte mult este cea de protectie a sticlei prin dedurizarea apei ce provoaca coroziunea sticlei. Astfel, masina va regla in mod constant gradul de duritate al apei.

Totodata, cosul vario poate fi amplasat foarte usor la nivelul cosului inferior, asigurand astfel spatiu suplimentar pentru tacamuri.

Motorul economic Eco Silence Drive TM are rolul de a spori eficienta, dar si de a asigura o functionare cat se poate de silentioasa cu un consum energetic redus.

AquaSensor are rolul de a regla acantitatea de apa in functei de gradul de murdarie al vaselor adaugate, folosind fascicule de lumina care vor gestiona clatirea. Astfel, in functie de resturile de mancare, reziduurile de grasime ori detergent, procesul de clatire va fi evaluat astfel incat sa se asigure cele mai bune rezultate.

Dimensiunile masinii de spalat sunt de 81.5 x 59.8 x 57.3 cm (l x L x A).

Nivelul maxim de zgomot produs nu depaseste 48 dB, astfel ca nu vei avea de ce sa te ingrijorezi din acest punct de vedere.

Programe si functii speciale

Masina beneficiaza de 6 programe de baza, foarte eficiente, dupa cum urmeaza:

 1. Intensiv – este potrivit pentru vase si oale foarte murdare, dar in egala masura, si rezistente. Se foloseste apa la temperatura de 70 de grade, dar si la o presiune destul de ridicata. Fiind activ senzorul de incarcare, automat anumiti parametrii vor varia. Astfel durata poate fi curprinsa intre 125 si 135 minute inregistrand un consum de 12-15 litri de apa si 1.45 – 1.5 kWh energie electrica.
 2. Auto – este in totalitate controlat de senzori, fiindca sunt activi senzorul de incarcare si cel de turbiditate. Temperatura variaza intre 45 si 65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 9-19 litri de apa si 1-1.6 kWh enerige electrica. Durata variaza si ea intre 95 si 160 de minute.
 3. Eco – este cel mai eficient program din perspectiva consumului de resurse. Spala la temperatura de 50 de gade Celsius, inregistrand un consum energetic de 1.02 kWh si 11.7 litri de apa. Dureaza 210 minute.
 4. Delicat – este programul adresat articolelor foarte sensibile inclusiv portelan, pahare si asa mai departe. Temperatura de spalare este de 40 de grade CElsius, iar pentru ca este activ senzorul de incarcare, consumul variaza intre 11-14 litri de apa si 0.9-0.95 kWh energie electrica. Dureaza intre 85 si 90 de minute.
 5. 1h – dureaza doar 60 de minute si este, in principiu, potrivit pentru vase recent murdarite. Temperatura de spalare este de 65 de grade Celsius, inregistrand un consum de 10 litri de apa si 1.3 kWh energie electrica.
 6. Scurt – dureaza 29 de minute si foloseste apa la temperatura de 45 de grade Celsius. Cosuma 10 litri de apa si 0.8 kWh energie electrica.

In acelasi timp, beneficiaza si de cateva functii speciale, deopotriva, foarte utile:

 • Vario Speed – permite scurtarea duratei programelor cu pana la 30%. Acest lucru este posibil prin marirea temperaturii de spalare si a presiunii apei. Bineinteles, consumul energetic va cereste.
 • Programare intarziata – permite programarea orei de incepere a spalarii de la o ora pana la 24 de ore.

  Concluzii si pareri

Masina de spalat vase Bosch SMI46AS00E este un model rezonabil, prevazut cu o serie de programe foarte eficiente. Clientii confirma faptul ca isi fac treaba foarte bine cu ajutorul sau, iar programele ofera randamentul asptetat. Acestia sunt de parere ca raportul calitate/pret este bun, iar aici poti fi la curent cu oferta actuala.

9

Pret

8.8/10

Calitate

9.2/10

Fiabilitate

9.5/10

Eficienta energetica

8.3/10

Functii

9.3/10

Argumente PRO

 • programare intarziata
 • posibilitatea de a scurta durata programelor
 • pret rezonabil

Argumente CONTRA

 • lipsa prespalare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *