Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E38EU : Review complet si Pareri utile

Campanii si promotii in desfasurare:

Profita de promotiile de Crazy Days doar la eMAG!

Bosch SKS51E38EU este o masina de spalat vase mica, potrivita pentru 1-2 persoane care va poate ajuta sa scapati numaidecat de grija vaselor m durdare. Va propunem sa urmariti in continuare acest material pentru a afla toate informatiile necesare pentru a decide daca este sau nu produsul potrivit nevoilor voastre.

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E38EU prezinta o capacitate de incarcare de numai 6 seturi si este incadrata in clasa de eficienta energetica A+, consumul energetic fiind unul decent.

Fiind un model independent, panoul de control se afla pe exteriorul usii fiind prevazut cu un buton rotativ prin intermediul caruia puteti alege programul dorit. Nu dispune, insa, de display care sa permite monitorizarea duratei programelor. Tot aici regasim si indicatorul pentru sare si cel pentru agentul de clatire. Sarea previne depunerile de calcar de pe suprafata vaselor si a componentelor interne ale masinii, iar agentul de clatire se ocupa de lustruirea optima a vaselor.

Bosch SKS51E38EU display

Interiorul este prevazut cu un singur cos unde puteti adauga farfuriile, iar tot aici gasim si un cos special pentru tacamuri si suport pentru cesti.

Bosch SKS51E38EU interior

De asemenea, nivelul de zgomot produs in timpul spalarii nu este unul mare, inregistrand 49 dB.

Dimensiunile masinii sunt de 45 cm inaltime, 55.1 cm latime si 50 cm adancime, avnad o greutate de 21.45 kg.

Consulta oferta de pret actuala!

Programe si Functii speciale

Bosch SKS51E38EU are la baza 5 programe de spalare, dupa cum urmeaza:

  1. Intensiv – este potrivit pentru vase cu grad ridicat de murdarie sau chiar cu resturile uscate, temperatura de spalare fiind de 70 de grade Celsius, alaturi de o presiune ridicata.
  2. Normal – este potrivit pentru spalari zilnice, temperatura apei fiind de 65 de grade Celsius.
  3. Eco – este cel mai economic program, insa este potrivit pentru vase cu grad moderat de murdarie, intrucat temperatura de spalare este de 50 de grade Celsius.
  4. Delicate – este recomandat pentru vase foarte sensibile, inclusiv pahare, temperatura de spalare fiind de 40 de grade Celsius.
  5. Rapid – este un program scurt, indicat pentru articole cu grad scazut de murdarie, temperatura apei fiind de 45 de grade Celsius.

In ceea ce priveste functiile suplimentare, masina dispune de functia Extra Dry care optimizeaza uscarea vaselor prin cresterea apei in cadrul ultimului ciclu de clatire.

Concluzii si Pareri

Bosch SKS51E38EU este o masina de spalat vase simpla, prevazuta cu strictul necesar pentru a isi desfasura activitatea in parametrii optimi. Cumparatorii confirma acest aspect si declara ca spala eficient vasele si este si foarte usor de folosit. Nu ocupa mult spatiu in bucatarie, ceea ce o face potrivita si pentru bucatarii mai putin spatioase. Dupa parerea lor, raportul calitate/pret este unul bun.

Review pe scurt: Bosch SKS51E38EU

9.1

Pret

9.3/10

Calitate

9.4/10

Fiabilitate

9.6/10

Eficienta energetica

8.4/10

Functii

9.0/10

Argumente PRO

  • Raport calitate/pret bun
  • Bine organizata
  • Functie de uscare extra
  • Usor de setat

Argumente CONTRA

  • Nu au fost identificate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *